Αγγελική: O Στέφανος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Αγγελική!
Media

Αγγελική: O Στέφανος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Αγγελική!

Αγγελική: Η αμηχανία του Στέφανου και η αντίδραση της Αγγελική

Ο Στέφανος πιστεύει πως στο πλευρό της Τζένης θα βρει την ευτυχία που έχει τόσο πολύ ανάγκη να νιώσει μετά τον θάνατο της γυναίκας του. Κι ενώ της δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη και τη στηρίζει σε κάθε δυσκολία, η παρουσία της Αγγελικής στη ζωή του δεν του περνάει αδιάφορη καθώς, αν και αρνείται να το παραδεχθεί, η Αγγελική έχει όλα όσα ψάχνει ο Στέφανος σε μία γυναίκα.

Ωστόσο, στα επόμενα επεισόδια, η εμπιστοσύνη του προς την Τζένη θα κλονιστεί. Ο Στέφανος υποψιάζεται ότι η σύζυγος του τον απατάει και ο μοναδικός άνθρωπος που εμπιστεύεται για να το εκμυστηρευτεί είναι π Αγγελική. Μάλιστα, εκείνη, προκειμένου να μείνει μαζί του και να τον κάνει να αισθανθεί καλύτερα, χάνει ένα σημαντικό ραντεβού που έχει με τον Μάκη για την υπόθεση του Στέλιου Τολέγα. Την ίδια στιγμή, ο Νικόλας μοιάζει πια παραδομένος στην ανάγκη του να βγάλει χρήματα και πουλάει ναρκωτικά. Μάλιστα, δέχεται να δώσει και στο αγόρι με το οποίο είναι ερωτευμένη η Δανάη. Όμως, η Αγγελική ακούει τη συζήτηση του και είναι αποφασισμένη να εμποδίσει τα σχέδια του. Πράγματι, την επόμενη μέρα, καθώς ο Νικόλας πηγαίνει στο ραντεβού του με τον νεαρό, η Αστυνομία τον συλλαμβάνει.

Ο νεαρός οδηγείται στη φυλακή και η είδηση σκάει σαν βόμβα στους Αργυρούς. Ο Στέφανος για άλλη μια φορά καλείται να διαχειριστεί την κρίση, ενώ η στάση της Τζένης στο συμβάν προκαλεί ένταση μεταξύ τους. Ο ίδιος είναι καταρρακωμένος από τη σύλληψη του αδελφού του και την εμπλοκή της Δανάης, αλλά η Τζένη μοιάζει ανίκανη να μπορέσει να απαλύνει τον πόνο του. Ο Στέφανος τότε αναζητεί ξανά τη συντροφιά της Αγγελικής σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής του. Τη συναντάει, της ζητάει να του κάνει παρέα και ζητάει τη στήριξη της. Εκείνη και πάλι βρίσκει τον τρόπο να τον κάνει να ηρεμήσει, αλλά ο Στέφανος πια δεν μπορεί να αντισταθεί και για πρώτη φορά θα τον δούμε να εξομολογείται τα πραγματικά του συναισθήματα για εκείνη.

Διαβάστε περισσότερα παρακάτω...

Πηγή: ΜΥtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved