Άγριες Μέλισσες: Η απόφαση του δικαστηρίου για την επιμέλεια του Σέργιου διαλύει την Ασημίνα
Media

Άγριες Μέλισσες: Η απόφαση του δικαστηρίου για την επιμέλεια του Σέργιου διαλύει την Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες: Διαβάστε αναλυτικά όσα θα παρακολουθήσουμε σύντομα στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ANT1

Η Ασημίνα επιστρέφει από το Παρίσι και πηγαίνει στο σπίτι των αδελφών της ανακοινώνοντας τους πως έχουν χωρίσει με τον Νικηφόρο. Έπειτα από παρότρυνση της Ελένης, η ίδια και η Δρόσω σκέφτονται σοβαρά να συμμαχήσουν για χάρη του μικρού και να πολεμήσουν προκειμένου να κερδίσουν την κηδεμονία του. Ωστόσο ο Νικηφόρος ετοιμάζει τη δική του επίθεση και καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας απαγορεύοντας της να δει το παιδί.

Την ίδια στιγμή, ο Δούκας βρίσκει ξανά τρόπο να εκμεταλλευτεί τον συνεταιρισμό και παίζει ένα άσχημο παιχνίδι στις πλάτες των αγροτών, ενώ η σχέση του Μιλτιάδη και της Βιολέτας αρχίζει το σκαμπανεβάσματα. Όσο οι ώρες περνούν, η ψυχολογική κατάσταοη του μικρού Σέργιου είναι ακόμη πιο άσχημη, καθώς αντιδρά στο διαζύγιο των γονιών του και στην απόφαση του Νικηφόρου να τον κρατήοει μακριά από την Ασημίνα.

Ωστόσο, η Μυρσίνη αποφασίζει να πάει τον Σέργιο στην Ασημίνα, κρυφά από τον Νικηφόρο, για να ανέβει η ψυχολογία του. Μια επίσκεψη, όμως, που φέρνει τα πάνω κάτω στο δύο σπίτια. Ο Νικηφόρος δεν αργεί να μάθει την κίνηση της μητέρας του και γίνεται έξαλλος με την πρωτοβουλία που πήρε.

Ο Νικηφόρος είναι εξοργισμένος και αποφασισμένος να κρατήσει την Ασημίνα μακριά από τον Σέργιο. Έτσι, καταφεύγει στην Αστυνομία για να διευθετήσει την υπόθεση. Από την άλλη, η Ασημίνα δεν θέλει να επιστρέψει τον Σέργιο στο σπίτι του και η κατάσταση δείχνει να οδηγείται εκτός ελέγχου. Εν τω μεταξύ, ο Άγγελος προσπαθεί να προχωρήσει τη ζωή του με μία νέα σχέση, ενώ στο σπίτι του Μιλτιάδη έρχονται τα πάνω κάτω, όταν το παρελθόν του Ευτύχη τους χτυπάει την πόρτα.

Διαβάστε περισσότερα παρακάτω...

Πηγή: ΜΥtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved