Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas: Στο ξενοδοχείο η μέρα ξεκινά με συναγερμό πυρκαγιάς.

Όλοι, φοβισμένοι και έκπληκτοι, μαζεύονται στο λόμπι μέχρι να μάθουν τι συμβαίνει. Μερικοί επισκέπτες διαμαρτύρονται για την κατάσταση, αλλά όλα τελειώνουν καλά αφού το πρόβλημα τελικά είναι ένας ένοικος που καπνίζει στο δωμάτιό του.

Ένα κορίτσι, η Renata, έρχεται στο ξενοδοχείο για να δει τον Lucho. Λέει ότι είναι η κοπέλα του. Όταν η Lucía το ανακαλύπτει, προσπαθεί να προστατεύσει την αδερφή της και ζητά από το Mariano να μιλήσει στον Lucho για να δει τι συμβαίνει. Εκείνος αρνείται να εμπλακεί στην κατάσταση και η Lucia εξοργίζεται.

Η Flor νιώθει μπερδεμένη μετά το φιλί που μοιράστηκε με την Jazmín και περιμένει να της πει κάτι, αλλά και η Jazmín περιμένει κάποια αντίδρασή από τη Flor.
Ο Federico επιμένει και ανακαλύπτει ότι η Miranda του είπε ψέματα για να δουλέψει ξανά ως συνοδός και ότι αυτό που κρύβει συνδέεται στην πραγματικότητα με τον Damián. Η Miranda συνεχίζει να προσπαθεί να κερδίσει τον στόχο της για μουσική καριέρα.

Όταν η Carla ανακαλύπτει ότι ο Lucho έχει φίλη, απομακρύνεται από αυτόν χωρίς να κάνει σκηνή, αλλά νιώθει απογοητευμένη. Ο Lucho προσπαθεί να της εξηγήσει αλλά εκείνη φεύγει χωρίς να τον ακούσει.


Εν τω μεταξύ, η Virginia νιώθει ενοχές που δεν μπορεί να φροντίσει τον Ignacio αλλά και γιατί ξέρει πως ο Javo ανησυχεί επίσης για τον Ignacio. Για αυτόν τον λόγο σχεδιάζει ένα ρομαντικό δείπνο για τον Javo, αλλά εκείνος αρνείται την πρόσκλησή της.

Ο Mariano ετοιμάζει μια έκπληξη για τη Lucía και ζητά την βοήθεια της Carla και της Lolita, του Lucho, του Leo, της Miranda και του Damián. Θα της πει ότι την αγαπά μπροστά σε όλους. Παρόλο που όλοι του λένε ότι αυτό δεν είναι το στυλ της Lucía, ο Mariano επιμένει. Η Carla είναι πολύ αναστατωμένη για τη φίλη του Lucho αλλά εκείνος της εξηγεί ότι η σχέση τους έχει τελειώσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved