Survivor: Νέο ξέσπασμα της μητέρας της Μαριαλένας: «Δεν περίμενα από την κόρη μου τέτοιο θέατρο»
Media

Survivor: Νέο ξέσπασμα της μητέρας της Μαριαλένας: «Δεν περίμενα από την κόρη μου τέτοιο θέατρο»

Survivor: Ξέσπασε για άλλη μια φορά η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη μετά την προβολή του επεισοδίου όπου την είδαμε να έρχεται πιο κοντά με τον πρώην της, Σάκη Κατσούλη.

Η μητέρα της παίκτριας του ριάλιτι επίβιωσης του ΣΚΑΙ έχει πολλές φορές εκφράσει την αντίθεσή της με τα όσα προβάλλονται στο Survivor και αφορούν στην κόρη της και στη σχέση που φαίνεται να έχει αναπτύξει με τον πρώην σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη.

Έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές ότι δεν συμφωνεί με το ενδεχόμενο η κόρη της να τα ξαναβρεί με τον Σάκη Κατσούλη ενώ πολλές είναι και οι φορές που έχει υποστηρίξει πως όλα είναι ένα καλοστημένο σχέδιο της παραγωγής σε βάρος της κόρης της για χάρη της τηλεθέασης.

Έτσι λοιπόν, προχώρησε σε ένα νέο ξέσπασμα μέσα από την εκπομπή “Ευτυχείτε” .

Μετά και την προβολή του επεισοδίου στο οποίο είδαμε την Μαριαλένα να δέχεται ένα δώρο από τον Σάκη Κατσούλη και μετά να απολαμβάνει μαζί του το ηλιοβασίλεμα στην παραλία, η κυρία Γεωργία ξέσπασε εκ νέου!

Μιλώντας λοιπόν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, στο OPEN, η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Από τον Σάκη το περίμενα ότι θα παίξει αυτό το θέατρο. Από την κόρη μου όχι. Περιμένω να βγει και να μας τα πει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved