Survivor: Έδιωξε τελικά η Άννα Μαρία τον Πάνο Καλίδη από το παιχνίδι; Τι απαντά για πρώτη φορά!
Media

Survivor: Έδιωξε τελικά η Άννα Μαρία τον Πάνο Καλίδη από το παιχνίδι; Τι απαντά για πρώτη φορά!

Survivor: Η Άννα Μαρία Βέλλη βρέθηκε στη Ρόδο με αφορμή την άφιξη του James Καφετζή και έκανε δηλώσεις στις κάμερες.

Η πρώην παίκτρια του Survivor ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων και για το αν ισχύει τελικά ότι εκείνη έπαιξε ρόλο στο γεγονός ότι αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης.

«Φίλοι μου γεια σας κάνω αυτό το βίντεο γιατί μετά από πολλά μηνύματα σας αναγκάστηκα να βγω να σας απαντήσω για τις συνθήκες που έφυγα από το Survivor. Σήμερα ακούστηκε ότι η παραγωγή με έδιωξε κατόπιν απαίτησης κάποιων συμπαικτών μου. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, από το Survivor έφυγα γιατί κουράστηκα ψυχολογικά, σωματικά και ψυχικά. Μου έλειψε πολύ η οικογένεια μου, έχω να θυμάμαι πάρα πολλές καλές στιγμές αλλά και κακές λόγω των συνθηκών για αυτό και επεδίωξα με όλα τα παιδιά που έχουν αποχωρήσει και θα κοιτάξω να βρεθώ και με όσους αποχωρήσουν από εδώ και πέρα. Ευχαριστώ πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καλίδης στα social media μετά από κάποια δημοσιεύματα.


Τη δική της θέση γι΄αυτά τα δημοσιεύματα θέλησε να εκφράσει λοιπόν και η Άννα Μαρία Βέλλη και οι δηλώσεις της προβλήθηκαν στο Ευτυχείτε.

«Ναι το άκουσα και εγώ προς έκπληξη μου αλλά πριν προλάβω να πάρω θέση είδα ότι πήρε θέση ο ίδιος ο Πάνος Καλίδης και το διέψευσε και είπε τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε. Ειλικρινά δεν ξέρω πως μπορεί να βγήκε κάτι τέτοιο προς τα έξω», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Βέλλη.


Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved