Σασμός: Η Τζομπανάκη επέστρεψε από Αμερική και η συνεργασία με τον γιο της, Ορφέα είναι γεγονός!
Media

Σασμός: Η Τζομπανάκη επέστρεψε από Αμερική και η συνεργασία με τον γιο της, Ορφέα είναι γεγονός!

Σασμός: Κάτι καινούργιο ξεκινάει. Κάτι όμορφο. Κάτι ξεχωριστό. Για την αγάπη και τον έρωτα. Για την βεντέτα και την συμφιλίωση.

Για τον… «Σασμό», μία υπερπαραγωγή για το πώς ο έρωτας μπορεί να νικήσει τη βεντέτα.
Η πόρτα του στούντιο ανοίγει. Βαριά. Στην τεράστια αίθουσα επικρατεί μια μικρή αταξία. Κόσμος, ομιλίες, πηγαδάκια. Σιγά σιγά ο «θόρυβος» σταματά. Από το μικρόφωνο δίνεται η πρώτη οδηγία…. Η πρώτη ανάγνωση είναι γεγονός. Όλοι σε κύκλο. Ο ένας δίπλα στον άλλο. Συστήθηκαν. Γέλασαν. Αντάλλαξαν σκέψεις. Νέοι ρόλοι, νέες προκλήσεις. Πολύ γρήγορα όλοι έγιναν μία παρέα. Χαμόγελα, αγκαλιές, ωραία ατμόσφαιρα. Ζεστή. Περιβάλλον φιλικό και δημιουργικό.

Ο Κώστας Κωστόπουλος ο οποίος έχει γράψει χιλιόμετρα στα πλατό με χιλιάδες επεισόδια στην πλάτη του, υπογράφει τη σκηνοθεσία. Εκείνος ήταν που πρωτοστάτησε, όπως ήταν φυσικό, σε αυτή την πρώτη ανάγνωση, όπου οι ηθοποιοί της σειράς έδωσαν το παρόν.


Η Μαρία Τζομπανάκη πραγματοποιεί τηλεοπτικό comeback, μετά από χρόνια. Επίσης, η Μαρία Τζομπανάκη και ο Ορφέας Αυγουστίδης, σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, έρχονται αντιμέτωποι με μία ιδιαίτερη καλλιτεχνική πρόταση: υποδύονται στη σειρά τους ρόλους μητέρας και γιου, αντίστοιχα, στην πρώτη τους τηλεοπτική συνεργασία.

Η Μαρία Τζομπανάκη, μάλιστα, επέστρεψε από την Αμερική όπου ζει και δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στη σειρά.

Κορμό της ιστορίας αποτελεί το επιτυχημένο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, «Σασμός». Το σενάριο «χτίζεται» ήδη από τον έμπειρο Β. Χ. Σπηλιόπουλο ενώ, εντός των ημερών, θα ακουστεί και η πρώτη κλακέτα.


«Σασμός»: H νέα ερωτική δραματική σειρά, έρχεται στον Alpha!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved