Δανάη Μπάρκα: Ανατροπή! Παραμένει στην ώρα της και τη νέα σεζόν με το Πάμε Δανάη!
Media

Δανάη Μπάρκα: Ανατροπή! Παραμένει στην ώρα της και τη νέα σεζόν με το Πάμε Δανάη!

Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Όπως όλα δείχνουν, μάλλον η επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα βρει τη Δανάη Μπάρκα εκεί ακριβώς που την άφησε και η φετινή, στο τιμόνι, δηλαδή, της καθημερινής εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Έτσι η ηθοποιός, σύμφωνα με το 7 μέρες Tv, που το προηγούμενο έτος ανέλαβε για πρώτη φορά ρόλο παρουσιάστριας φαίνεται πως, παρά τις σχετικά χαμηλές πτήσεις τηλεθέασης, παίρνει το πράσινο φως και για τη σεζόν που ακολουθεί, με τη διάρκεια της εκπομπής ωστόσο να μειώνεται κατά μία ώρα.

Έτσι το πρόγραμμα θα ξεκινά στις 11.00, όταν δηλαδή θα ολοκληρώνεται το καθημερινό πρόγραμμα της Ελεονώρας Μελέτη και του Κώστα Τσουρού, ενώ θα κλείνει στη 13.00 δίνοντας τη σκυτάλη στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

«Είναι πολύ πιο μεγάλη ευθύνη από αυτό που περίμενα, πιο χρονοβόρο, πιο κουραστικό. Είναι δύσκολο, αλλά και όμορφο. Η ανάγκη μου για επικοινωνία ήταν ένας από τους λόγους που έκανα τηλεόραση.

Σιγά-σιγα βρίσκω τα πατήματα μου, αντιλαμβάνομαι τι σημαίνει τηλεοπτικός χρόνος και αέρας και εξελίσσομαι. Οι πρώτοι έξι μήνες ήταν πολύ απαιτητικοί και με αρκετές ανατροπές και αλλαγές και αυτό έχει επιμέρους διαχείριση, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω την ίδια χαρά να ξυπνάω το πρωί και να πηγαίνω στη δουλειά όπως και την πρώτη ημέρα που βγήκαμε στον αέρα του ΜΕGΑ.», έχει δηλώσει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved