Elif: Οι άντρες του Ταρίκ σκοτώνουν τον Μουσταφά
Media

Elif: Οι άντρες του Ταρίκ σκοτώνουν τον Μουσταφά

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif

Η Ιντζί δεν μπορεί να ξεπεράσει το θάνατο του Βεϊσέλ. Η Μελέκ την καταλαβαίνει και της λέει πως ξέρει ότι είναι δύσκολο να είσαι μακριά από αυτούς που αγαπάς. Και η Ελίφ είναι μακριά της αλλά συνεχίζει να παλεύει και να προσπαθεί. Ο Ταρίκ καλεί τη Ράνα και της λέει πως θέλει να τη δει αλλά εκείνη του απαντάει πως πρέπει πρώτα να χωρίσει από τη γυναίκα του. Καθώς μιλάνε η Χουμεϊρά μπαίνει στο δωμάτιο και ο Ταρίκ κλείνει το τηλέφωνο.

Η Χουμεϊρά ζητάει να μάθει με ποιον μιλούσε αλλά ο Ταρίκ δεν δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση. Η Χουμεϊρά είναι σίγουρη πως κάποια άλλη γυναίκα υπάρχει στη ζωή του άντρα της. Η Ματσιντέ δίνει εντολή στη Βιλντάν να ετοιμάσει ένα δωμάτιο για μια ξεχωριστή καλεσμένη, που θα έρθει σύντομα. Εύχεται η Μελέκ να είναι σύντομα κοντά της.

Η Χουμεϊρά και ο Ταρίκ τσακώνονται και η γυναίκα μιλάει με σκληρά λόγια. Του λέει πως της ανήκει η εταιρία, που εκείνος διευθύνει. Τα λόγια της προκαλούν την οργή του Ταρίκ, ο οποίος φεύγει. Τηλεφωνεί στον δικηγόρο της εταιρία και ζητάει να συναντηθούν.

Ο Ταρίκ σχεδιάζει να πάρει τις μετοχές της Χουμεϊρά στην εταιρία δωροδοκώντας τον δικηγόρο. Ο Μουσταφά κρατείται από τους άντρες του Ταρίκ και όταν εκείνη δεν βλέπουν πατάει στο κινητό του την ηχογράφηση.

Ο Ταρίκ έρχεται και απειλεί τον Μουσταφά ενώ μιλάει για τη Μελέκ, τη Ματσιντέ, τον Γιουσούφ και το ατύχημα. Ομολογεί ακόμα και τον φόνο του Βεϊσέλ και απειλεί να σκοτώσει τη Μελέκ και την Ελίφ.

Το κινητό του Μουσταφά καταγράφει τα πάντα. Ο Μουσταφά απειλεί με τη σειρά του πως θα μιλήσει στη Χουμεϊρά και τη Ματσιντέ. Ο Ταρίκ χτυπάει τον Μουσταφά και εκείνος χάνει τις αισθήσεις του.

Ο Ταρίκ διατάζει τους άντρες του να σκοτώσουν τον Μουσταφά και να τον θάψουν στο δάσος. Ο Ταρίκ φεύγει και ακούει τον πυροβολισμό.

Ο δικηγόρος πηγαίνει κάποια χαρτιά για υπογραφή στη Χουμεϊρά λέγοντας της πως είναι για τυπικούς λόγους. Εκείνη μπερδεύεται γιατί είναι πολλά τα έγγραφα.

Αυτό είναι και το σχέδιο του Ταρίκ, να μπερδέψει ο δικηγόρος τη Χουμεϊρά και να πάρει την υπογραφή για τη μεταβίβαση των μετοχών της. Η Χουμεϊρά υπογράφει τα χαρτιά.

Οι άντρες του Ταρίκ μεταφέρουν το πτώμα του Μουσταφά στο δάσος για να τον θάψουν.

Η Βιλντάν ανησυχεί γιατί στην έπαυλη θα έρθει να μείνει η Παρλά αλλά και ένας νέος φιλοξενούμενος της Ματσιντέ. Σκέφτεται πως θα χρειαστεί βοήθεια και πως ίσως η Σερσέ (Μελέκ) να θέλει να έρθει στην έπαυλη για να εργαστεί μόνιμα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved