Αφροδίτη Λιάντου: «Ένα βράδυ χτυπάει το τηλέφωνό μου και ήταν ο Ανδρέας Γεωργίου- Σοκαρίστηκα!»
Media

Αφροδίτη Λιάντου: «Ένα βράδυ χτυπάει το τηλέφωνό μου και ήταν ο Ανδρέας Γεωργίου- Σοκαρίστηκα!»

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Liam Ireland είναι η Μυρτάλη και ο Στέφανος και θα μας  διηγηθούν τον ερωτά τους στη νέα καθημερινή σειρά του Mega  «Η Γη της Ελιάς», που υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και σκηνοθετεί ο Ανδρέας Γεωργίου.

Η Αφροδίτη Λιάντου κάνει το πρώτο της μεγάλο βήμα σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια καθημερινή σειρά παίζοντας δίπλα σε μεγάλα ονόματα από το χώρο της υποκριτικής. Η νεαρή και όμορφη κοπέλα περιγράφει τον τρόπο που της έγινε η πρόταση από τον Ανδρέα Γεωργίου και πώς αποφάσισε να πει το ναι σε αυτή τη σειρά.

«Ένα βράδυ κατά τις 11 χτυπάει το τηλέφωνο μου. Είναι ο Ανδρέας Γεωργίου και μου λέει "ετοιμάζω μια νέα σειρά και θέλω να σε δοκιμάσω". Αρχικά δεν είχα καταλάβει τι ήθελε ακριβώς. Του λέω, λοιπόν, "στείλε μου τα σενάρια". Λίγο πριν από το τέλος του τηλεφωνήματος με ενημερώνει ότι είναι για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Σοκαρίστηκα. Αφού κάναμε κάποια ραντεβού μέσω κάμερας, επειδή εκείνος ήταν στην Κύπρο, αφού περάσαμε το ρόλο, αφού κάναμε ένα ακόμα δοκιμαστικό από κοντά με έναν άλλο συνάδελφο, πέρασαν δύο εβδομάδες και δεν είχα απάντηση. Δεν ήξερα αν είχα πάρει το ρόλο. Κάποια στιγμή μου γράφει στο Instagram: "Ξεκουράσου γιατί σε δύο εβδομάδες ξεκινάμε τα γυρίσματα και θέλω να είσαι φρέσκια! Ένιωσα χαρούμενη και αγχωμένη. Περνούσαν από το μυαλό μου πολλές σκέψεις. Ότι είναι μια δουλειά 12ωρων γυρισμάτων. Ότι ενώ γύρισα από τις σπουδές μου στο Λονδίνο και είχα αποφασίσει να μείνω στην Αθήνα έπρεπε πάλι να φτιάξω βαλίτσες. Να πάω στην Κύπρο; Τελικά, αυτή η σειρά ήταν ό,τι καλύτερο μου έχει τύχει.»

Η Αφροδίτη Λιάντου περιγράφει στο Downtown και το πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε η μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια, στο να πει το ναι στον Ανδρέα Γεωργίου.

«Όταν έσκασε η πρόταση του Ανδρέα ρώτησα τη μητέρα μου αν πιστεύει ότι μπορώ να το κάνω. Η απάντηση της ήταν πως έπρεπε να δεχτώ γιατί είμαι σε ηλικία που πρέπει να παίρνω τα ρίσκα μου καινα τολμάω καινούργια πράγματα. Μπορεί να μοιάζουμε εξωτερικά με τη μητέρα μου, όμως στο χαρακτήρα εγώ είμαι πιο συνεσταλμένη. Σκέφτομαι διπλά πριν πάρω μια απόφαση. Εκείνη δεν φοβάται. Αν θέλει κάτι το κάνει. Τη συμβουλεύομαι και για ό,τι έχει να κάνει με την υποκριτική. Έκανα μαθήματα μαζί της αρκετά πριν από την πρόταση για τη σειρά γιατί μου τύχαιναν πολλές δουλειές που χρειάζονταν υποκριτική ικανότητα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved