Σασμός: Αγνώριστος ο  «Παντελής» χωρίς μουστάκι! Ο ρόλος, η καταγωγή και η ηλικία
Media

Σασμός: Αγνώριστος ο «Παντελής» χωρίς μουστάκι! Ο ρόλος, η καταγωγή και η ηλικία

Σασμός: «Το μουστάκι, είναι για τον ρόλο», αποκάλυψε ο τηλεοπτικός Παντελής. Ο Στάθης Μαντζώρος είναι ένας ηθοποιός υψηλών προδιαγραφών με τεράστια θεατρική καριέρα, καταγωγή από επαρχεία και πολύ μικρότερος ηλικιακά από όσο δείχνει.

«Δε μου αρέσει να δίνω δικαιώματα και να σχολιάζομαι. Μεγάλωσα στην επαρχία κι αυτό έχει επηρεάσει τον χαρακτήρα μου», δηλώνει ο Στάθης Μαντζώρος, ο τηλεοπτικός «Παντελής» από τον «Σασμό», που μιλάει στην κάμερα του Happy Day, για τον ρόλο του στη σειρά αλλά και για τον χαρακτήρα στην πραγματική του ζωή.

O ρόλος στο Σασμό

Ο καφετζής του χωριού. Χωριάτης σε σουλούπι και συμπεριφορά. Κακότροπος και στριφνός χωρίς ευαισθησίες. Δεν έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση το γιο του τον Μανόλη, ακόμα και όταν όλοι τον επιβραβεύουν για το ταλέντο του στα μαθηματικά και την επιτυχία του στις Πανελλαδικές. Είναι παντρεμένος με την Άννα. Είναι ένα από τα πρόσωπα που γνωρίζουν καταστάσεις μας και το καφενείο του είναι σημείο αναφοράς και… κουτσομπολιού!

Η καταγωγή και η ηλικία

Ο Στάθης Μαντζώρος γεννήθηκε το 1973. Είναι 48 ετών και αν τον δεις χωρίς μουστάκι, το οποίο όπως αποκάλυψε άφησε για τον ρόλο στο Σασμό, είναι αγνώριστος. Κατάγεται από τη Βοιωτία, έχει μεγαλώσει σε κλειστή κοινωνία για αυτό και ήταν εύκολο για εκείνον να μπει για τα καλά στο «πετσί» του ρόλου.

Συνεργασίες

Τον Στάθη Μαντζώρο, έχεις δει και στις Άγριες Μέλισσες αλλά και σε πολλές επιτυχημένες σειρές στην μικρή οθόνη. Δείγμα δουλειάς του:

L.A.P.D.

Άγριες Μέλισσες

Έτσι Ξαφνικά

Αληθινοί έρωτες: Μισή πρόβα

Αληθινοί έρωτες: Τυχαία συνάντηση

Μαζί σου (2007)

Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα: Ζήτημα ζωής και θανάτου

Σασμός

Το 10

Kαι φυσικά σε δεκάδες θεατρικές παραστάσεις όπως: Το τρίτο στεφάνι (2020), Ο Ηλίθιος (2018), Κοριολάνος (2017), Μαρία Στούαρτ (2020).

Δες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Η Στέλλα κατηγορεί ευθέως την Αργυρώ ότι είναι η ερωμένη του Αστέρη

Σασμός: Πώς ήταν νέα η Όλγα Δαμάνη; Οι σειρές που έχει παίξει και ο ρόλος της γιαγιάς Ειρήνης

Γιώργος Αμούτζας: Έχω χάσει τον αδελφικό μου φίλο σε τροχαίο, έφυγε από τη ζωή μπροστά στα μάτια μου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved