Σασμός: Το πιο δυνατό spoiler μόλις αποκαλύφθηκε! Ένας έρωτας που πέρασε από 40 κύματα θα εκπληρωθεί
Media

Σασμός: Το πιο δυνατό spoiler μόλις αποκαλύφθηκε! Ένας έρωτας που πέρασε από 40 κύματα θα εκπληρωθεί

Σασμός: Μπορεί το τηλεοπτικό κοινό να ζει με την αγωνία των ηρώων για τους έρωτες που μένουν ανεκπλήρωτοι, ωστόσο το πιο δυνατό spoiler για έναν έρωτα που έχει περάσει από 40 κύματα και πώς θα καταλήξει, μόλις αποκαλύφθηκε.

Το πρωί της Τρίτης (19-10) ο τηλεοπτικός Νικηφόρος, γιος της Βασιλικής και του Στεφανή, μιλώντας για το μέλλον των ζευγαριών αποκάλυψε πως ένας έρωτας που έχει αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες τελικά θα εκπληρωθεί.

«Εγώ γενικά πιστεύω στην αγάπη σαν άνθρωπος και νιώθω πως ένας έρωτας που περίμενε τόσα χρόνια και μετά από τόσες δυσκολίες δεν μπορεί κάποια στιγμή να μην εκπληρωθεί», είπε για το μέλλον της σχέσης Μαθιού και Βασιλικής. «Δεν έχουμε φτάσει όμως τόσο μακριά», συμπλήρωσε.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, η Στέλλα κατηγορεί ευθέως την Αργυρώ ότι είναι η ερωμένη του Αστέρη. Θα καταφέρει η Αργυρώ να θολώσει τα νερά; Αντώνης και Μαρίνα έρχονται όλο και πιο κοντά, ενώ ο Πέτρος ανακοινώνει στον Γιώργη ότι δεν θα του πουλήσει το οικόπεδο, προκαλώντας την οργή της Θοδώρας.

Το χάσμα μεταξύ Αστέρη και Στέλλας, μοιάζει ολοένα και περισσότερο αγεφύρωτο. Ο Αστέρης βρίσκεται σε δίλημμα για το πώς πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση, αλλά και τον τρόπο που θα ανακοινώσει τα νέα στην Καλλιόπη. Μανόλης και Νικηφόρος ετοιμάζονται για το πανεπιστήμιο. Ο Μανόλης ανακαλύπτει κάτι που δεν περίμενε για τη Μαίρη.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε

Η απόφαση της Στέλλας να κρατήσει το παιδί ταράζει τον Αστέρη και την Αργυρώ που βλέπουν τη σχέση τους να καταρρέει. Η Ντίνα κι ο Αντώνης επιστρέφουν από το Σαββατοκύριακο. Οι προθέσεις όμως του Αντώνη, όταν γυρίσουν, θα στεναχωρήσουν την Ντίνα. Ο Αντώνης καλεί σε δείπνο την Μαρίνα.

Ο Νικηφόρος βγαίνει από το νοσοκομείο και αν και τραυματισμένος, πλέει σε πελάγη ευτυχίας στην αγκαλιά της Τζένης. Σύννεφα μαζεύονται στον γάμο της Άσπας και του Κώστα. Η σχέση του Πέτρου και της Μαίρης προχωράει κάνοντας τη Θοδώρα να σκυλιάσει.


Η Στέλλα ψάχνει να βρει ποια είναι αυτή που έχει σχέση τώρα με τον Αστέρη. Έτσι αποφασίζει να παρακολουθήσει το γραφείο της μητέρας της για να την ανακαλύψει.

Διαβάστε επίσης

Σασμός: Η Στέλλα κατηγορεί ευθέως την Αργυρώ ότι είναι η ερωμένη του Αστέρη

Σασμός spoiler: Στέλλα και Αστέρης ξανά μαζί! Η αποκάλυψη έρχεται…

Σασμός spoiler: Το πιο δυνατό, το πιο αναπάντεχο! Ο Νικηφόρος «πρόδωσε» το τέλος της σειράς (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved