Η τελευταία ώρα: Ο Ανδρέας εν αγνοία του μπορεί να κινδυνεύει
Media

Η τελευταία ώρα: Ο Ανδρέας εν αγνοία του μπορεί να κινδυνεύει

Η τελευταία ώρα: Ο Κωνσταντίνος και η Νάντια καταλαβαίνουν πως χρειάζονται βοήθεια ειδικού, αν θέλουν να προχωρήσουν μπροστά.

Ο Μάρκος κάνει ένα σημαντικό βήμα για να ανακτήσει τη μνήμη του. Ο Νικόλας προσπαθεί να δικαιολογηθεί στην Μαρίνα για τα κοσμήματα που βρέθηκαν πάνω του, χωρίς να της πει την αλήθεια.

Ο Δαμιανός φαίνεται να παίζει διπλό ρόλο, και ο Ανδρέας εν αγνοία του μπορεί να κινδυνεύει. Ο Κωνσταντίνος και η Νάντια καταλαβαίνουν πως χρειάζονται βοήθεια ειδικού, αν θέλουν να προχωρήσουν μπροστά.

Η Μαρίνα ανακοινώνει στον Ανδρέα μια σημαντική της απόφαση που τον επηρεάζει. Παράλληλα η Κική ετοιμάζεται για το πρώτο της ραντεβού με τον πιθανό έρωτα της ζωής της...

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Μάρκος με την Ζωή, φτάνοντας στην βάρκα βλέπουν τα πάντα βανδαλισμένα, και καταλαβαίνουν πως έχουν φτάσει σε αδιέξοδο.

Ο Νικόλας τζογάρει χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες, ενώ η Λουκία ψάχνει τρόπους να τον βοηθήσει, κρυφά από τον Ανδρέα και την αδερφή της.

Ο Αλέξης ανακοινώνει στην Σοφία ότι θα συγκατοικήσει με την Κάτια, και εντείνει άθελά του την αντιπάθεια της μητέρας του απέναντί της.

Η Έλλη τελικά αποκαλύπτει στην Κική πως η μητέρα της ξέρει τα πάντα για το ατύχημα. Ο Μάρκος αρχίζει να έχει θολές μνήμες από το ατύχημα, ενώ η Άσπα κρατάει στα χέρια της κάτι πολύ σημαντικό... κάτι που άνηκε στην Κατερίνα...

Διαβάστε επίσης:

Η τελευταία ώρα: Η παράνομη σχέση της Μαρίνας και του Ανδρέα κοντεύει να αποκαλυφθεί!

Η τελευταία ώρα: Ο Μάρκος βγαίνει από το νοσοκομείο και έχει σπαστές μνήμες από το ατύχημα!

Η τελευταία ώρα: Η Σίλια δεν διστάζει να συνεχίσει τα εγκλήματά της στο νησί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved