Η τελευταία ώρα: Ο Νικόλας, αβοήθητος μετά την επίθεση, χάνει τις αισθήσεις του
Media

Η τελευταία ώρα: Ο Νικόλας, αβοήθητος μετά την επίθεση, χάνει τις αισθήσεις του

Η τελευταία ώρα: Ο Αλέξης, με αγωνία να δει την Κάτια, το σκάει από το στρατόπεδο, και η Σοφία σκληραίνει ακόμα πιο πολύ ενάντια στην σχέση τους.

Ο Νικόλας, αβοήθητος μετά την επίθεση, χάνει τις αισθήσεις του. Η Λουκία βασανίζεται από τις υποψίες της για τον Ανδρέα, και παίρνει την απόφαση να κάνει κάτι που δεν περίμενε ποτέ προκειμένου να μάθει την αλήθεια.

Η Νάντια και ο Κωνσταντίνος συνεχίζουν να έχουν εντάσεις, και εκείνη του προτείνει να μετακομίσουν. Ο Αλέξης, με αγωνία να δει την Κάτια, το σκάει από το στρατόπεδο, και η Σοφία σκληραίνει ακόμα πιο πολύ ενάντια στην σχέση τους.

Ο Κωνσταντίνος συμπαραστέκεται στην Κάτια σε μια δύσκολή της στιγμή. Ο Μάρκος επισκέπτεται τον ψυχίατρο που τον βοηθάει μέσω της ύπνωσης να ακούσει φωνές από την σκηνή του ατυχήματος, με την ελπίδα πως θα τον οδηγήσουν στην αλήθεια...

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Έλλη αρχίζει ξανά τα μαθήματα χορού, ελπίζοντας πως θα μπορέσει να εκτονώσει μέσα στην αίθουσα όσα την βαραίνουν.

Ο Μάρκος, αποφασισμένος να καταλάβει τι τους συμβαίνει κάνει το σπίτι άνω - κάτω, και βρίσκει τις κάμερες ασφαλείας. Κάθε νέο στοιχείο φαίνεται να μπερδεύει περισσότερο το παζλ της Κατερίνας.

Η τελευταία του λύση είναι να πάει σε έναν υπνωτιστή, με την ελπίδα να φτάσει επιτέλους στην άκρη του νήματος.

Πίσω στην Κύπρο ο Ανδρέας προτείνει στην Λουκία να φύγουν για μερικές μέρες μόνοι τους, σε μια προσπάθεια να έρθουν και πάλι κοντά. Από την άλλη ο Νικόλας δέχεται μια τρομακτική επίθεση, που έχει πολύ επικίνδυνη κατάληξη...

Διαβάστε επίσης:

Η τελευταία ώρα: Η Έλλη μαθαίνει κάτι που ανατρέπει για ακόμη μια φορά τα δεδομένα!

Η τελευταία ώρα: Ο Μάρκος βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση και η Ζωή μαθαίνει κάτι συγκλονιστικό!

Η τελευταία ώρα: Ο Νικόλας βρίσκει ένα επικίνδυνο μήνυμα στο κινητό της Μαρίνας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved