Στέλλα Φυρογένη: Η Χάιδω από τη Γη της Ελιάς, η ηλικία, το τραγούδι και το απρόσμενο spoiler
Media

Στέλλα Φυρογένη: Η Χάιδω από τη Γη της Ελιάς, η ηλικία, το τραγούδι και το απρόσμενο spoiler

Η Στέλλα Φυρογένη υποδύεται στην πετυχημένη σειρά του Mega,  Η Γη της Ελιάς, την Χάιδω.

Πρόκειται για μία σπουδαία ηθοποιό, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που πρωταγωνιστεί στην μικρή οθόνη και όπως έχουμε δει ξεχωρίζει…

Αριστούχος απόφοιτη του Εθνικού θεάτρου! Στο θεατρικό σανίδι η Στέλα Φυρογένη μετράει 30 χρόνια παρουσίας και περίπου 100 παραστάσεις ως ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Έχει συμμετάσχει επίσης και πρωταγωνιστήσει σε 14 κινηματογραφικές ταινίες.

Το 2018 έκανε αίσθηση στην «Παύση» της Τώνιας Μισιαλή. Για τη συγκλονιστική ερμηνεία της στο ρόλο μίας μεσήλικης γυναίκας που αναζητά διαφυγή από τη μίζερη ζωή της, ήταν υποψήφια σε πολλά διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ και για βραβείο της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Κέρδισε τελικά βραβείο ερμηνείας στο South East European Film Festival του Παρισιού. Βραβεία έχει αποσπάσει, επίσης, για την ερμηνεία της στις μικρού μήκους ταινίες «Ο Εντομοσυλλέκτης» και «Φάρμακον».

Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι έχει εμφανιστεί ως τραγουδίστρια σε συναυλίες και σε µουσικές σκηνές σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Λευκωσία αφού είναι η τραγουδίστρια του συγκροτήματος, STELAFI.

Στα 53 της πρωταγωνιστεί στη σειρά, Η Γη της Ελιάς και πρόσφατα βρέθηκε στην εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι, και έδωσε ένα από τα πιο δυνατά spoiler!

Η Στέλλα υποδύεται την Χάιδω, μία ευκατάστατη Μανιάτισσα, μεγαλοπιασμένη, πάρα πολύ σκληρή γυναίκα. Ο θάνατος του άντρα και της κόρης της την έριξε στο πένθος. Θεωρεί πως το διπλό φονικό τη μέρα του γάμου είναι συνέχεια παλιάς βεντέτας και κατηγορεί τον Στέφανο Καπερνάρο γι’ αυτό. Απαιτεί από τον γιο της, τον Φίλιππο, να «καθαρίσει» το όνομα της οικογένειας και να πάρει εκδίκηση.

Η ηθοποιός αποκάλυψε: «Με διχάζει η Χάιδω και εγώ σαν άνθρωπος δεν μπορώ να καταλάβω την αυτοδικία του ρόλου. Μπορώ να καταλάβω την εμμονή της και το ένστικτο της. Το ένστικτο της για τον δολοφόνο της κόρης και του άνδρα της θα δικαιωθεί» και μας άφησε άφωνους με αυτό το spoiler της!

Δείτε την gallery!

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Ιορδανίδης: Ο Μάνος από τη Γη της Ελιάς, ο γάμος, η ηλικία και η απώλεια 30 κιλών

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω έδωσε δυνατό spoiler - Αυτός είναι ο δολοφόνος της κόρης και του άνδρα της

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Ο απαγωγέας της Γης της Ελιάς, η ηλικία, οι σπουδές και τα περίεργα μηνύματα

Σπύρος Νικολαΐδης : Ο Δημήτρης της Γης της Ελιάς, η ηλικία, το My Style Rocks και η νέα σχέση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved