Ξεσπά η Μαρία Φιλίππου: Η δικαιοσύνη θα το κρίνει και αν ισχύει, τότε «στην πυρά» (Video)
Media

Ξεσπά η Μαρία Φιλίππου: Η δικαιοσύνη θα το κρίνει και αν ισχύει, τότε «στην πυρά» (Video)

 

Η Μαρία Φιλίππου, η οποία έχει εισβάλλει στη σειρά, Η Γη της Ελιάς, μίλησε μεταξύ άλλων  στο «Πάμε Δανάη!» το #MeToo!

Η Μαρία Φιλίππου είπε για το #MeToo: «Υπήρξα τυχερή στη ζωή μου, όμως είμαι ένας άνθρωπος που στις δυσκολίες μου έψαχνα να βρω ένα θετικό, μία ελπίδα. Όταν σέβεσαι τον εαυτό σου πρέπει αν σεβαστείς και την ανάγκη ενός ανθρώπους και το δικαίωμα του στην εργασία και στην ύπαρξη. Φωτίζουμε διαρκώς τα τραγικά αυτά γεγονότα, το θέατρο όμως δεν είναι μόνο αυτό. Μπράβο σε όσους βρήκαν το κουράγιο να μιλήσουν για τις κακοποιητικές συμπεριφορές. Η κατάσταση πλέον έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, θα κριθεί από αυτή και αν όντως ισχύει, «στην πυρά», και ο Θεός ας τους βοηθήσει».

Η ηθοποιός δήλωσε πως πιστεύει στη δύναμη της γυναίκας και πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι πρέπει να είμαστε η μία κοντά στην άλλη.

«Αν θέλεις, όλα γίνονται. Μπορείς να κάνεις και καριέρα και να δημιουργήσεις οικογένεια. Εγώ πέρασα πολύ ωραία μεγαλώνοντας τα παιδιά μου και έγινα καλύτερος άνθρωπος», είπε και πρόσθεσε ότι εκείνο που την τρομάζει είναι η ανημπόρια, το οποίο περιέγραψε ως αδυναμία συντήρησης τους εαυτού της σωματικά και την εξάρτηση από κάποιον άλλον.

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα!

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Φιλίππου: «Οι υποθέσεις έχουν πάει στη δικαιοσύνη και πάντα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας»

Η Μαρία Φιλίππου στο gossip-tv: Ο ρόλος της στη Γη της Ελιάς, το #metoo, το θέατρο και οι γιοι της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved