Σασμός: Ερωτική σκηνή πριν την αποκάλυψη! Μαθιός και Βασιλική ενώνονται και το πάθος τους εκρήγνυται
Media

Σασμός: Ερωτική σκηνή πριν την αποκάλυψη! Μαθιός και Βασιλική ενώνονται και το πάθος τους εκρήγνυται

Σασμός: H σκηνή που όλοι περιμέναμε! Μαθιός και Βασιλική ενώνονται και το πάθος τους εκρήγνυται!

Είναι η πρώτη ερωτική σκηνή που βλέπουμε ανάμεσα στους πρωταγωνιστές με τη διαφορά πως οι σεναριογράφοι την επέλεξαν πριν γίνει η μεγάλη αποκάλυψη ότι φονιάς του Στεφανή είναι ο Μαθιός.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα προβλήθηκε το συγκεκριμένο απόσπασμα από το επεισόδιο που απόψε (3-11) θα απολαύσουμε.

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, o Πέτρος και η Σεμίνα αποφασίζουν να ζήσουν τον έρωτά τους, παρά τις αντιξοότητες, την ίδια στιγμή που Αργυρώ και Αστέρης απομακρύνονται όλο και περισσότερο.

Η ώρα του αποχαιρετισμού για τον Νικηφόρο φτάνει. Θα αποδειχτεί ο έρωτάς του με την Τζένη δυνατότερος από την απόσταση που τους χωρίζει;

Ο Μαθιός προσπαθεί να ανακαλύψει πόσα γνωρίζει ο Μανόλης για το φόνο του Στεφανή, την ίδια ώρα που ο Άγγελος επιχειρεί προσεκτικά να μάθει περισσότερα πράγματα για το παρελθόν του. Ένας έρωτας αναβιώνει μετά από πολλά χρόνια. Ένα κλειδί για ένα κουτί ανοίγει τις πόρτες σε ένα καλά κρυμμένο μυστικό. Θα βγουν αλήθειες στην επιφάνεια;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Μία φιλία αρχίζει να αναπτύσσεται μεταξύ του Άγγελου και του Πέτρου, ενώ ταυτόχρονα ο νέος γιατρός αρχίζει να γνωρίζει καλύτερα τους κατοίκους του χωριού. Ο Διονύσης συνεχίζει την παράνομη δράση με την αρχαιοκαπηλία και μπλέκει τον Κώστα όλο και πιο βαθιά.

Η σχέση του Νικηφόρου με τον Μανόλη βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, όταν ένας όρκος λύνει τον τσακωμό. Ο Μαθιός ζητάει από την Βασιλική μία χάρη που την φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Η αδιαθεσία της γιαγιάς Ειρήνης ανησυχεί την Αργυρώ τόσο που την πάει στον γιατρό. Εκεί την περιμένει μία απρόσμενη συνάντηση με τον Αστέρη, η οποία θα οδηγήσει σε μία αποκάλυψη που αφορά στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης

Σασμός: Ο Μαθιός πήγε θέατρο με την κούκλα γυναίκα του–Η εντυπωσιακή της εμφάνιση και το σικ σύνολο

Σασμός: Ένας έρωτας αναβιώνει μετά από πολλά χρόνια

Οι έρωτες των σειρών που γράφουν ιστορία (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved