Σασμός: Επικά σχόλια στο Twitter: «Αστέρη αγάπη μου αφού δεν το σηκώνεις, τι το πίνεις;»
Media

Σασμός: Επικά σχόλια στο Twitter: «Αστέρη αγάπη μου αφού δεν το σηκώνεις, τι το πίνεις;»

Σασμός: Το επεισόδιο της Τετάρτης (3/11) ξεκίνησε και τα σχόλια στο Twitter ξεκίνησαν από τα πρώτα δευτερόλεπτα.

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, ο Αστέρης ήταν στο καφενείο και έπινε με αποτέλεσμα να αρχίζει να σκέφτεται όλα όσα έχει περάσει με την Αργυρώ.
Στο Twitter έγινε χαμός από σχόλια.

«Αστέρη αγάπη μου αφού δεν το σηκώνεις τι το πίνεις;», έγραψε κάποιος ενώ κάποιος άλλος σημείωσε: «Αχου, τον βάρεσε η τσικουδιά».

Τα σχόλια είναι απολαυστικά και αξίζει να πάρεις μια γεύση στη gallery που ακολουθεί. Απολαυστικά βέβαια ήταν και τα σχόλια που γράφτηκαν για τον νέο γιατρό (Θανάση Πατριαρχέα)....

Δείτε τη σκηνή:

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Μία φιλία αρχίζει να αναπτύσσεται μεταξύ του Άγγελου και του Πέτρου, ενώ ταυτόχρονα ο νέος γιατρός αρχίζει να γνωρίζει καλύτερα τους κατοίκους του χωριού. Ο Διονύσης συνεχίζει την παράνομη δράση με την αρχαιοκαπηλία και μπλέκει τον Κώστα όλο και πιο βαθιά.

Η σχέση του Νικηφόρου με τον Μανόλη βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, όταν ένας όρκος λύνει τον τσακωμό. Ο Μαθιός ζητάει από την Βασιλική μία χάρη που την φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Η αδιαθεσία της γιαγιάς Ειρήνης ανησυχεί την Αργυρώ τόσο που την πάει στον γιατρό. Εκεί την περιμένει μία απρόσμενη συνάντηση με τον Αστέρη, η οποία θα οδηγήσει σε μία αποκάλυψη που αφορά στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης

Σασμός: Ερωτική σκηνή πριν την αποκάλυψη! Μαθιός και Βασιλική ενώνονται και το πάθος τους εκρήγνυται

Σασμός: Ο Μαθιός πήγε θέατρο με την κούκλα γυναίκα του–Η εντυπωσιακή της εμφάνιση και το σικ σύνολο

Σασμός: Ένας έρωτας αναβιώνει μετά από πολλά χρόνια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved