Σασμός spoiler: Αν μάθει τον φονιά η Θοδώρα δε θα μείνει με σταυρωμένα χέρια
Media

Σασμός spoiler: Αν μάθει τον φονιά η Θοδώρα δε θα μείνει με σταυρωμένα χέρια

Σασμός spoiler: Η εκρηκτική Θοδώρα που υποδύεται η Δανάη Παππά στη σειρά του Alpha «Σασμός», οδηγείται σε επικίνδυνα μονοπάτια τυφλωμένη από ζήλια.

H ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για την εκδίκηση που θέλει να πάρει από τον Πετρή αλλά και για τις ακρότητες που την οδηγεί ο χωρισμός τους.

- Η Θοδώρα θα φορέσει το νυφικό με τον Γιώργη, αλλά συνεχίζει να θέλει να εκδικηθεί τον Πετρή, για το χωρισμό τους...

«Ο Γιώργης και η Θοδώρα θα έχουν αρκετά ακόμη σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους. Είναι προφανές πως ο στόχος του Γιώργη είναι ο γάμος, ενώ στο μυαλό της Θοδώρας είναι μόνο ο Πέτρος. Δεν σταματάει ποτέ να τον θέλει και να τον αγαπάει. Βέβαια, όταν εμφανίζεται ο καινούργιος του έρωτας, η Θοδώρα τρελαίνεται και η ζήλια της την οδηγεί σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια».


- Ο έρωτας του Πέτρου για τη Σεμίνα οδηγεί τη Θοδώρα σε ακρότητες;

«Όταν η ζήλια παίρνει τα ηνία, η Θοδώρα θολώνει. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο Πέτρος είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα και αυτή η ήττα τη φέρνει αντιμέτωπη με επιλογές που δεν τις περιμένουμε. Να τα περιμένετε όλα από τη Θοδώρα!».

- Στο πλευρό του Γιώργη δεν θα γαληνέψει;

«Όπως βλέπουμε, ο Γιώργης είναι πολύ καλός μαζί της. Ίσως υπερβολικά καλός. Ωστόσο, νιώθω πως η Θοδώρα, που δεν έχει αγαπηθεί ξανά με αυτό τον τρόπο, δεν μπορεί να το εκλάβει ως πραγματική αγάπη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ησυχάσει, σαν να μη θέλει ούτε η ίδια να γαληνέψει η ψυχή της».

- Τελικά, ο Μανόλης της αποκαλύπτει τον φονιά;

«Αυτό δεν μπορώ να το αποκαλύψω! Ο καημένος ο Μανόλης συνεχώς βρίσκεται σε τραυματικές καταστάσεις. Και από την άλλη, έχουμε τη Θοδώρα, που είναι σαν σίφουνας και δεν τον αφήνει ήσυχο ούτε λεπτό. Θα συνεχίσει να του ασκεί τρομερή πίεση και ο Μανόλης θα φτάσει στα όρια του και θα αντιδράσει».

- Αν τον μάθει, λογικά δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια;

«Αν μάθει τον φονιά η Θοδώρα, σίγουρα δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά θεωρώ πως δεν θα είναι ο στόχος της να τον αποκαλύψει. Πιστεύω πως θα προσπαθήσει να σκεφτεί τρόπο να τον εκβιάσει για να κερδίσει η ίδια κάτι».

- Για τον Μανόλη τι συναισθήματα κρατά;

«Η σχέση των δύο δεν είναι η καλύτερη. Η Θοδώρα κάθε φορά που νιώθει υποδεέστερη του Μανόλη, διαλέγει να ξεσπάσει επάνω του. Αυτό υπήρχε από παλιά. Θα ήταν ωραίο να δούμε κάποια στιγμή να καλυτερεύουν οι σχέσεις τους, αλλά θα αργήσει πολύ αυτό να συμβεί».

Οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του νέου αγροτικού γιατρού αγγίζουν τη Θοδώρα;

«Μπορεί. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται σε αυτό το χωριό», είπε στον Τηλεθεατή.

Δείτε τη σχετική gallery:

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Δανάη Παππά: Θα παντρευτώ τον «Γιώργη» αλλά θα μείνω προσκολλημένη στον «Πετρή» (Video)

Σασμός: Δανάη Παππά: Η τηλεοπτική Θοδώρα είναι μία χαρά στα προσωπικά της και έχουμε αποδείξεις!

Σασμός spoiler: Η Θοδώρα χάνει τον έλεγχο φτάνοντας σε ακραία πράγματα και καθόλου ηθικά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved