Γερμανού για Σπυροπούλου: «Πέρασα μια πολύ ζορισμένη χρονιά. Δεν περνούσε καλά κανείς μας»
Media

Γερμανού για Σπυροπούλου: «Πέρασα μια πολύ ζορισμένη χρονιά. Δεν περνούσε καλά κανείς μας»

Καλύτερα δε γίνεται: Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε τα όσα δήλωσε η Ζήνα Κουτσελίνη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

Η παρουσιάστρια του ALPHA ρωτήθηκε από τους συνεργάτες της εκπομπής της και μίλησε για την δική της εμπειρία και συνεργασία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Είναι μια σωστή τοποθέτηση της Ζήνας. Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Αυτά όλα συνέβησαν το 2013-2014. Έχουμε μια διάθεση να μένουμε σε εκείνη τη χρονιά και να λέμε για την Κωνσταντίνα… Το έκλεισε όμως με το ότι έχει αγάπη μόνο για την Κωνσταντίνα. Η Ζήνα φρόντισε να απαντήσει πως έχει μόνο αγάπη για αυτήν.

Με ενοχλεί όταν ακούω τις κακίες αυτές από άτομα τα οποία την εποχή εκείνη του Alpha ήταν αυστηρά προστατευμένα από την Κωνσταντίνα και δεν επρόκειτο ποτέ να αγγίξει ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι. Μη βρίζεις εσύ την Κωνσταντίνα, άσε να τη βρίσει κάνας άλλος που όντως έχασε τη δουλειά του. Εγώ συνεργάστηκα με το κορίτσι αυτό. Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως αρνητικό συναίσθημα. Πέρασα μια πολύ ζορισμένη χρονιά, το έχω πει πάρα πολλές φορές. Θεωρώ πως εξίσου ζορισμένη ήταν και εκείνη, γιατί εισέπραττε ένα αρνητικό κλίμα από όλους εμάς. Δεν περνούσε καλά κανείς μας. Ούτε η Κωνσταντίνα που την κοιτούσαμε με μισό μάτι και έτρωγε όλη την αρνητικούρα. Περάσαν τα χρόνια, μιλήσαμε με αυτό το κορίτσι. Βγήκαμε έξω και τα λύσαμε. Ή τα λύνεις τετ α τετ, ή μην τα λύνεις στην τηλεόραση. Δεν τον νοιάζει τον κόσμο. Έχει πιο σοβαρά προβλήματα», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Θα «τα χάσεις» με την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της Ναταλίας Αργυράκη - Το σχόλιο της Γερμανού

Ναταλία Γερμανού: «Έχω δεχτεί ρατσισμό. Με έχουν αποκαλέσει παλιόγρια και δεινόσαυρο» (Video)

Χαμός στο Πρωινό για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Θυμάμαι ανθρώπους να κλαίνε…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved