Αυγουστίδης: Το δώρο της Γερμανού που τον ενθουσίασε - Ο Αστέρης έδωσε δυνατό spoiler για τον Σασμό
Media

Αυγουστίδης: Το δώρο της Γερμανού που τον ενθουσίασε - Ο Αστέρης έδωσε δυνατό spoiler για τον Σασμό

Καλύτερα δε γίνεται: Ο Ορφέας Αυγουστίδης έδωσε το πιο δυνατό spoiler για τον Σασμό, μίλησε για τον Αστέρη Σταματάκη και το κατά πόσο ο χαρακτήρας του έχει κοινά στοιχεία με τον ρόλο. 

Ο Σασμός, η νέα δραματική σειρά του Alpha, πραγματικά έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, που περιμένει καθημερινά το επόμενο επισόδιο, για να παρακολουθήσει τις εξελίξεις. Ο τηλεοπτικός έρωτας του Αστέρη Σταματάκη και της Αργυρώς Βρουλάκη είναι κάτι που έχει κάνει τους περισσότερους να είναι φαν της σειράς και να μην χάνουν ούτε επεισόδιο.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού (14-11) "Καλύτερα δε γίνεται" και μίλησε πραγματικά για όλους και για όλα. Έδωσε πληροφορίες για τον Σασμό και τις εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα καθηλωτικά επεισόδια, αλλά και το πως ο ρόλος του Αστέρη ταιριάζει στον δικό του χαρακτήρα και την προσωπικότητά του.

Χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού ανέφερε:"'Άκουσα ότι έρχονται πολύ δραματικές εξελίξεις στη σειρά και η αλήθεια είναι ότι θα χάσουμε κάποιους ανθρώπους. Είναι μια σκληρή σειρά και οι ήρωες περιμένουν να αποδοθεί δικαιοσύνη."

Ο Ορφέας Αυγουστίδης απαντά: "Είναι όντως έτσι. Μου αρέσει πολύ η στάση που κρατάει ο Αστέρης απέναντι στα πράγματα και τις παραδόσεις της Κρήτης. Δεν είναι άνθρωπος που πιστεύει στην εκδίκηση και θεωρεί ότι η λύτρωση έρχεται μέσα από αυτό. Το ότι είμαι γιος της Καλλιόπης στη σειρά, είναι κάτι που περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Αν ο Αστέρης είχε άλλο χαρακτήρα και συμπεριφερόταν διαφορετικά, τότε η σειρά θα είχε ολοκληρωθεί στα πρώτα επεισόδια."

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής του Σασμού, μίλησε και για την σχέση που έχει με τουε γονείς του, την Μαρία Τζοπανάκη και τον Ντίνο Αυγουστίδη. Ο ίδιος αναφέρει ότι πήρε πολύ μεγάλη αγάπη και από τους δύο γονείς του και πραγματικά δεν του έλειψε ποτέ τίποτα. Η Ναταλία είπε χαρακτηριστικά ότι " Ο Ορφέας είναι ένα εξαιρετικό παιδί και ένας ταλαντούχος ηθοποιός, που πραγματικά έχει ρουφήξει όλο το ταλέντο των γονιών του"

Στο τέλος της εκπομπής, η Ναταλία έκανε δυο δώρα στον Ορφέα. Το πρώτο ήταν ένα μεγάλο ποτήρι για ζεστό ρόφημα, με το όνομα του Ορφέα και το λογότυπο της εκπομπής και το δεύτερο ήταν ένα κάθισμα για τον μικρό Αχιλλέα, τον γιο του Ορφέα, για να τον παίρνει μαζί του σε βόλτες που κάνει με το κανό.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Oρφέας Αυγουστίδης: Η ηλικία, το ύψος και η σύντροφος της ζωής του Γεωργία

Ορφέας Αυγουστίδης: «Είχα πρότυπα τους γονείς μου. Είναι ωραίοι τύποι»

Ορφέας Αυγουστίδης: Ο απίθανος τρόπος που αποκάλυψε το όνομα του γιου του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved