Media

Άσε μας ρε μαμά: Ο τσακωμός της Ρωξάνης με τον Ζαχαρία καταλήγει σε μια μεγάλη αποκάλυψη

Άσε μας ρε μαμά: Στο σημερινό επεισόδιο (15/11), η Ρωξάνη, μετά την αποκάλυψη της απάτης της Νάντιας, προσπαθεί να την διώξει από το σπίτι.

Η Νάντια όμως την κρατάει στο χέρι με αυτά που έχει μάθει από τον Μπάμπη. Παράλληλα ο Βασίλης προσπαθεί να πείσει το Δημήτρη ότι δεν τρέχει κάτι με τη Νικόλ, ενώ αυτή τον φιλάει στην εταιρία μπροστά στα μάτια του έκπληκτου Λευτέρη, που αντιδρά πολύ… περίεργα. Ο Θωμάς έχει απομείνει μόνος στην εταιρία του, ενώ η Έλλη με την προτροπή του Μπάμπη παίρνει μια σημαντική απόφαση για την ζωή της. Από την άλλη, η Κορίνα είναι σίγουρη ότι έχει μείνει έγκυος. Ο τσακωμός της Ρωξάνης με τον Ζαχαρία όμως, καταλήγει σε μια μεγάλη αποκάλυψη που εκθέτει την Εριέττα ανεπανόρθωτα.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειρά Άσε μας ρε μαμά είδαμε...

Οι ομάδες στα πρότζεκτ της ΑΡΜΕΚΟ αλλάζουν κι ο Βασίλης από ‘δω και πέρα θ’ απασχολείται στο πρότζεκτ του Παπουτσάκη.

Πόσα ν’ αντέξει ο Μενέλαος κι η Τζοβάνα; Η Όλγα σαν γνήσια Ρωσίδα πράκτορας, υποπτεύεται ότι η Νάντια ψεύδεται για το πόδι και πολύ σωστά κάνει.
Παράλληλα, η Ρωξάνη μαθαίνει απ’ την Εριέττα ότι ο Ζαχαρίας κάνει όνειρα να μείνουν στο σπίτι του και εκνευρίζεται ακόμη περισσότερο μαζί του. Η Νικόλ έρχεται πιο κοντά με τον Βασίλη αλλά ο Δημήτρης τους πιάνει στα «πράσα» στο δώμα, την ίδια στιγμή που η Ρωξάνη πιάνει στα «πράσα» τη Νάντια όρθια.

Διαβάστε επίσης:

Άσε μας ρε μαμά: Η Νικόλ έρχεται πιο κοντά με τον Βασίλη αλλά ο Δημήτρης τους πιάνει στα «πράσα»

Άσε μας ρε μαμά: Η Ρωξάνη δέχεται την πρόταση γάμου του Ζαχαρία μπροστά στον έκπληκτο Δημήτρη

Άσε μας ρε μαμά: Ένα μεγάλο μυστικό μπορεί να τινάξει όλη την αγοραπωλησία στον αέρα

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved