Άσε μας ρε μαμά: Η Νικόλ έρχεται πιο κοντά με τον Βασίλη αλλά ο Δημήτρης τους πιάνει στα «πράσα»
Media

Άσε μας ρε μαμά: Η Νικόλ έρχεται πιο κοντά με τον Βασίλη αλλά ο Δημήτρης τους πιάνει στα «πράσα»

Άσε μας ρε μαμά: Στο σημερινό επεισόδιο (10/11), οι ομάδες στα πρότζεκτ της ΑΡΜΕΚΟ αλλάζουν κι ο Βασίλης από ‘δω και πέρα θ’ απασχολείται στο πρότζεκτ του Παπουτσάκη.

Πόσα ν’ αντέξει ο Μενέλαος κι η Τζοβάνα; Η Όλγα σαν γνήσια Ρωσίδα πράκτορας, υποπτεύεται ότι η Νάντια ψεύδεται για το πόδι και πολύ σωστά κάνει.
Παράλληλα, η Ρωξάνη μαθαίνει απ’ την Εριέττα ότι ο Ζαχαρίας κάνει όνειρα να μείνουν στο σπίτι του και εκνευρίζεται ακόμη περισσότερο μαζί του. Η Νικόλ έρχεται πιο κοντά με τον Βασίλη αλλά ο Δημήτρης τους πιάνει στα «πράσα» στο δώμα, την ίδια στιγμή που η Ρωξάνη πιάνει στα «πράσα» τη Νάντια όρθια.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς «Άσε μας ρε μαμά» είδαμε…

Η Ρωξάνη δέχεται την πρόταση γάμου του Ζαχαρία μπροστά στον έκπληκτο Δημήτρη και η Εριέττα αποφασίζει να αλλάξει τακτική απέναντι στη μέλλουσα νύφη της. Η Γεσθημανή προσπαθεί να πείσει το Δημήτρη να επιστρέψει στην εταιρία του Παπαπέτρου, αλλά ο Δημήτρης δέχεται πρόταση συνεργασίας από την Ρωξάνη για την Αρμέκο, γεγονός που θα ταράξει τόσο την Έλλη όσο και το Θωμά. Ο Άρης και η Σοφία έχουν μια ιδέα που γίνεται επιτυχία. Και ενώ ο Βασίλης έρχεται κοντά με τη Νικόλ, η Κορίνα φαίνεται να μην μπορεί να το διαχειριστεί.

Διαβάστε επίσης:

Άσε μας ρε μαμά: Η Ρωξάνη δέχεται την πρόταση γάμου του Ζαχαρία μπροστά στον έκπληκτο Δημήτρη

Άσε μας ρε μαμά: Ένα μεγάλο μυστικό μπορεί να τινάξει όλη την αγοραπωλησία στον αέρα

Παναγιώτη Βλαντή: Η βράβευση στο Βερολίνο από την Κέιτ Μπλάνσετ, ο γάμος και ο σύζυγός της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved