Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Παναγής και Κατερίνα συνεργάζονται για να βρούν τη Φένια
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Παναγής και Κατερίνα συνεργάζονται για να βρούν τη Φένια

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ποια είναι η τελευταία δοκιμασία του Βαγγέλα που θα φέρει, για ακόμη μία φορά, αναστάτωση στον Πλάτανο;

Ποιος θα λύσει πρώτος τον γρίφο; Απ’ ό,τι φαίνεται θα παιδευτούν όλοι μέχρι να βρουν την πολυπόθητη απάντηση. Η Φένια αγνοείται και ο Παναγής με την Κατερίνα συνεργάζονται για να τη βρούνε. Ο Κανέλλος με τη Χρύσα το ρίχνουν στην… παρακολούθηση και παίρνουν στο κατόπι τον Τζώρτζη και την Αλίκη.

Η Φένια θα εμφανιστεί και θα μοιράσει ευθύνες. Τα ξαδέλφια πανηγυρίζουν για τη νίκη τους, αφού το 65% της επιχείρησης τρούφας περνάει, επιτέλους, στα χέρια τους. Η Φιλιώ θέλει να ξανακερδίσει την καρδιά του Ηλία, το ίδιο, όμως, φαίνεται να θέλει και η Βαλέρια. Ο Τζώρτζης γίνεται μάρτυρας μιας απαγωγής, αλλά οι Ιταλοί μας φαίνεται πως έχουν απαγάγει τον λάθος… δικηγόρο.

Ο Τζώρτζης και η Χρύσα ζούνε το δράμα του χωρισμού τους, αλλά η νέα δοκιμασία δεν μπορεί να περιμένει. «Τα πουλούσε με το δράμι κουλουράκια με σουσάμι». Ποιος θα λύσει πρώτος τον γρίφο; Απ’ ό,τι φαίνεται θα παιδευτούν όλοι μέχρι να βρουν την πολυπόθητη απάντηση.

Ο Σάββας και η Βαλέρια είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τον Ηλία σε ησυχία, ένας καβγάς, όμως, θα τους αποπροσανατολίσει από τον στόχο τους. Η Φένια αγνοείται και ο Παναγής με την Κατερίνα συνεργάζονται για να τη βρούνε. Ο Κανέλλος με τη Χρύσα το ρίχνουν στην… παρακολούθηση και παίρνουν στο κατόπι τον Τζώρτζη και την Αλίκη.

Η Φένια θα εμφανιστεί και θα μοιράσει ευθύνες. Την ίδια ώρα, ο Θοδωρής θα βρεθεί να τσακώνεται με τους Πλατανιώτες για μια παλιά κάλτσα, για να έρθει ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη!

Διαβάστε επίσης

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Γιατί τους αποχαιρετάει όλους η Φένια;

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Τζώρτζης φέρνει στην κυριολεξία τα πάνω κάτω στο σπίτι

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Ηλίας αποφασίζει να ξεκινήσει μια νέα εποχή για τον Πλάτανο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved