Άσε μας ρε μαμά: Η Ρωξάνη χωρίζει τον Ζαχαρία και εκείνος αποφασίζει να φύγει στο εξωτερικό
Media

Άσε μας ρε μαμά: Η Ρωξάνη χωρίζει τον Ζαχαρία και εκείνος αποφασίζει να φύγει στο εξωτερικό

Άσε μας ρε μαμά: Στο σημερινό επεισόδιο (16/11), η Ρωξάνη χωρίζει τον Ζαχαρία και εκείνος αποφασίζει να φύγει στο εξωτερικό.

Πως θα το πάρει η Εριέττα; Θα ξαναδιεκδικήσει ο Θωμάς την Ρωξάνη τώρα που είναι ελεύθερη; Από την άλλη, η Νάντια οραματίζεται τον γάμο της παρά την δυσαρέσκεια της Ρωξάνης, ενώ ο Άρης είναι διχασμένος ανάμεσα στη Σοφία και τη Δανάη. Κι ενώ όλοι ασχολούνται με τα ερωτικά τους, η Έλλη ξεκινάει την καριέρα της ως μεσίτρια με φοβερή επιτυχία ενώ η Τζοβάνα ψάχνει απεγνωσμένα να βρει χρήματα για να πλξρώσει τη μονάδα φροντίδας που φιλοξενείται ο πατέρα της. Κι ενώ ο Μενέλαος θα κάνει τα πάντα για να τη βοηθήσει, μία αναπάντεχη επίσκεψη θα σοκάρει τους πάντες.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς της σειράς, Άσε μας ρε μαμά, είδαμε...

Η Ρωξάνη, μετά την αποκάλυψη της απάτης της Νάντιας, προσπαθεί να την διώξει από το σπίτι, αλλά η Νάντια την κρατάει στο χέρι με αυτά που έχει μάθει από τον Μπάμπη. Παράλληλα ο Βασίλης προσπαθεί να πείσει το Δημήτρη ότι δεν τρέχει κάτι με τη Νικόλ, ενώ αυτή τον φιλάει στην εταιρία μπροστά στα μάτια του έκπληκτου Λευτέρη, που αντιδράει πολύ… περίεργα. Ο Θωμάς έχει απομείνει μόνος στην εταιρία του, ενώ η Έλλη με την προτροπή του Μπάμπη παίρνει μια σημαντική απόφαση για την ζωή της. Από την άλλη, η Κορίνα είναι σίγουρη ότι έχει μείνει έγκυος. Ο τσακωμός της Ρωξάνης με τον Ζαχαρία όμως, καταλήγει σε μια μεγάλη αποκάλυψη που εκθέτει την Εριέττα ανεπανόρθωτα.

Διαβάστε επίσης:

Άσε μας ρε μαμά: Ο τσακωμός της Ρωξάνης με τον Ζαχαρία καταλήγει σε μια μεγάλη αποκάλυψη

Άσε μας ρε μαμά: Η Νικόλ έρχεται πιο κοντά με τον Βασίλη αλλά ο Δημήτρης τους πιάνει στα «πράσα»

Άσε μας ρε μαμά: Η Ρωξάνη δέχεται την πρόταση γάμου του Ζαχαρία μπροστά στον έκπληκτο Δημήτρη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved