Άσε μας ρε μαμά: Στο κρατητήριο ο Μενέλαος - Αντιμέτωπη με την Εριέττα η Ρωξάνη
Media

Άσε μας ρε μαμά: Στο κρατητήριο ο Μενέλαος - Αντιμέτωπη με την Εριέττα η Ρωξάνη

Άσε μας ρε μαμά: Στο σημερινό επεισόδιο (17/11), ο Μενέλαος βρίσκεται στο κρατητήριο και όλοι κινητοποιούνται να βρουν χρήματα για να τον βοηθήσουν.

Παράλληλα, ο Σωτήρης χρησιμοποιεί τις γνωριμίες του ως πρώην αστυνομικός, ενώ ο Δημήτρης κυνηγάει προκαταβολές από πελάτες. Τελικά όμως ο Θωμάς αποφασίζει να βγάλει εκείνος το φίδι απ’ την τρύπα. Τα νέα σοκάρουν τον Άρη τόσο πολύ, που παίρνει μια μεγάλη απόφαση για την ζωή του. Κι ενώ ο Μενέλαος με τον Μάθιου έρχονται κοντά στο επισκεπτήριο, η Ρωξάνη, ψάχνοντας να βρει ποιος κρύβεται πίσω από την σύλληψη, θα έρθει αντιμέτωπη με την Εριέττα. Αυτή την φορά όμως θα έχει και την Κορίνα μαζί της.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Άσε μας ρε μαμά, είδαμε...

Η Ρωξάνη χωρίζει τον Ζαχαρία και εκείνος αποφασίζει να φύγει στο εξωτερικό. Πως θα το πάρει η Εριέττα; Θα ξαναδιεκδικήσει ο Θωμάς την Ρωξάνη τώρα που είναι ελεύθερη; Από την άλλη, η Νάντια οραματίζεται τον γάμο της παρά την δυσαρέσκεια της Ρωξάνης, ενώ ο Άρης είναι διχασμένος ανάμεσα στη Σοφία και τη Δανάη. Κι ενώ όλοι ασχολούνται με τα ερωτικά τους, η Έλλη ξεκινάει την καριέρα της ως μεσίτρια με φοβερή επιτυχία ενώ η Τζοβάνα ψάχνει απεγνωσμένα να βρει χρήματα για να πλξρώσει τη μονάδα φροντίδας που φιλοξενείται ο πατέρα της. Κι ενώ ο Μενέλαος θα κάνει τα πάντα για να τη βοηθήσει, μία αναπάντεχη επίσκεψη θα σοκάρει τους πάντες.

Διαβάστε επίσης:

Άσε μας ρε μαμά: Ο τσακωμός της Ρωξάνης με τον Ζαχαρία καταλήγει σε μια μεγάλη αποκάλυψη

Άσε μας ρε μαμά: Η Νικόλ έρχεται πιο κοντά με τον Βασίλη αλλά ο Δημήτρης τους πιάνει στα «πράσα»

Άσε μας ρε μαμά: Η Ρωξάνη δέχεται την πρόταση γάμου του Ζαχαρία μπροστά στον έκπληκτο Δημήτρη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved