Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Τζώρτζης γίνεται μάρτυρας μιας απαγωγής
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Τζώρτζης γίνεται μάρτυρας μιας απαγωγής

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Φένια αγνοείται και ο Παναγής με την Κατερίνα συνεργάζονται για να τη βρούνε

Ο Κανέλλος με τη Χρύσα το ρίχνουν στην… παρακολούθηση και παίρνουν στο κατόπι τον Τζώρτζη και την Αλίκη. Η Φένια θα εμφανιστεί και θα μοιράσει ευθύνες. Τα ξαδέλφια πανηγυρίζουν για τη νίκη τους, αφού το 65% της επιχείρησης τρούφας περνάει, επιτέλους, στα χέρια τους. Η Φιλιώ θέλει να ξανακερδίσει την καρδιά του Ηλία, το ίδιο, όμως, φαίνεται να θέλει και η Βαλέρια. Ο Τζώρτζης γίνεται μάρτυρας μιας απαγωγής, αλλά οι Ιταλοί μας φαίνεται πως έχουν απαγάγει τον λάθος… δικηγόρο.

Η τελευταία δοκιμασία καλά κρατεί και οι Αθηναίοι με τους Πλατανιώτες κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να νικήσουν. Ο νέος γρίφος τούς οδηγεί στο νεκροταφείο, μόνο που τίποτα δεν είναι τελικά αυτό που φαίνεται, ενώ ο παπάς ετοιμάζει σε όλους μια… κακόγουστη φάρσα!

Η Χρύσα με τον Κανέλλο παρεξηγούν τον Τζώρτζη και την Αλίκη και… τούμπαλιν, και κάπως έτσι τα ζευγάρια μας γίνονται κουλουβάχατα! Ο Παναγής αμφισβητεί την απόφασή του να είναι με την Κατερίνα, την ώρα που η Φιλιώ αποφασίζει να κάνει το τραπέζι στη Φένια.

Τη λύση στις δοκιμασίες του Βαγγέλα τη δίνει η Μάρμω βάζοντας έναν τελευταίο γρίφο. Τα ξαδέρφια κερδίζουν το μεγαλύτερο ποσοστό στην επιχείρηση του παππού τους, ο παπάς κερδίζει την ησυχία του, αλλά όλοι μένουν με μια απορία: πόσων ετών είναι, τελικά, η Μάρμω;

Διαβάστε επίσης

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Γιατί τους αποχαιρετάει όλους η Φένια;

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Τζώρτζης φέρνει στην κυριολεξία τα πάνω κάτω στο σπίτι

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Παναγής και Κατερίνα συνεργάζονται για να βρούν τη Φένια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved