Σασμός spoiler: Ο άγριος καβγάς ανάμεσα σε Μαθιό και Καλλιόπη φέρνουν απρόσμενες αποκαλύψεις
Media

Σασμός spoiler: Ο άγριος καβγάς ανάμεσα σε Μαθιό και Καλλιόπη φέρνουν απρόσμενες αποκαλύψεις

Σασμός: Το κουβάρι των αποκαλύψεων αρχίζει σιγά σιγά να ξετυλίγεται με την Καλλιόπη να γίνεται μάρτυρας ενός απαγορευμένου έρωτα και φυσικά να της μπαίνουν ιδέες πως ο γιος της, ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή για τα μάτια της Βασιλικής.

Απόψε (17-11) ένας άγριος καβγάς φέρνει στην επιφάνεια κι άλλες αποκαλύψεις με τις σκηνές και τους διαλόγους να συγκλονίζουν.

Η Μαρίνα σώζει την Καλλιόπη όταν τη βρίσκει πεσμένη στο δρόμο, ενώ ο Μαθιός προειδοποιεί τη μητέρα του να μην ξαναενοχλήσει τη Βασιλική. Παράλληλα, η Στέλλα συναντιέται τυχαία με τον Αστέρη και οι ελπίδες της αναζωπυρώνονται, μέχρι να απογοητευτεί για μια ακόμη φορά.

Ο πληγωμένος της εγωισμός θα την οδηγήσει σε μία πράξη που θα σοκάρει τον Αστέρη. Η Καλλιόπη έχει αρχίσει να υποψιάζεται τον Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή αλλά δε θέλει να το πιστέψει.

Σχετικά με το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα μετά τον άγριο καβγά μάνας και γιου;

Η Καλλιόπη ζητά από τον Μαθιό να επιστρέψει στο σπίτι, αλλά εκείνος θέτει τους δικούς του όρους. Η επιστροφή του Νικηφόρου στο χωριό θα δημιουργήσει αναστάτωση στη Βασιλική, που θέλει να κρύψει τη σχέση της με τον Μαθιό από το παιδί της πάση θυσία.

Η Σεμίνα κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά της, και αναγκάζεται να ζητήσει βοήθεια από τον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο.

Διαβάστε επίσης

Σασμός: Ο Μαθιός προειδοποιεί τη μητέρα του να μην ξαναενοχλήσει τη Βασιλική

Σασμός spoiler: Το τεστ DNA που θα τα αλλάξει όλα κι ένας νέος αναπάντεχος έρωτας

Σασμός: Η Καλλιόπη αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο γιος της είναι ο δολοφόνος…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved