Σασμός: Η Καλλιόπη αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο γιος της είναι ο δολοφόνος…
Media

Σασμός: Η Καλλιόπη αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο γιος της είναι ο δολοφόνος…

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, η Αργυρώ και ο Πέτρος δείχνουν να τα ξαναβρίσκουν, προς ανακούφιση της Μαρίνας. 

Η Άσπα βρίσκει αρχαία στα πράγματα του Κώστα, συνειδητοποίει ότι είναι πάλι μπλεγμένος και επισκέπτεται τον Διονύση, ο οποίος όμως την εκβιάζει πως θα αποκαλύψει στον Κώστα τη σχέση της με τον Στεφανή.

Η Καλλιόπη πιάνει στα πράσα τον Μαθιό με τη Βασιλική, τους επιτίθεται και διώχνει τον Μαθιό από το σπίτι. Ο Μαθιός καταφεύγει στο σπιτάκι στο βουνό, εξομολογείται στον αδερφό του την κρυφή σχέση του και τα δύο αδέλφια έρχονται πολύ κοντά. Παράλληλα, η Καλλιόπη, γνωρίζοντας πλέον την σχέση του γιου της με την χήρα του Στεφανή, κάνει τη σύνδεση και αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο γιος της είναι ο δολοφόνος…



Η Μαρίνα σώζει την Καλλιόπη όταν τη βρίσκει πεσμένη στο δρόμο, ενώ ο Μαθιός προειδοποιεί τη μητέρα του να μην ξαναενοχλήσει τη Βασιλική. Η σχέση του Πέτρου με τη Σεμίνα προχωράει και είναι και οι δύο ευτυχισμένοι.

Ο Διονύσης όμως δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Παράλληλα, η Στέλλα συναντιέται τυχαία με τον Αστέρη και οι ελπίδες της αναζωπυρώνονται, μέχρι να απογοητευτεί για μια ακόμη φορά. Ο πληγωμένος της εγωισμός θα την οδηγήσει σε μία πράξη που θα σοκάρει τον Αστέρη. Η Καλλιόπη έχει αρχίσει να υποψιάζεται τον Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή αλλά δε θέλει να το πιστέψει.

Διαβάστε επίσης

Σασμός spoiler: Το δείπνο του Πέτρου με τη Σεμίνα δεν θα έχει αίσιο τέλος - Δείτε πρώτοι απόσπασμα

Σασμός: «Η Μαριλίτα ήταν διστακτική να δεχτεί τον ρόλο της Βασιλικής» (Video)

Σασμός: Ο Ορφέας Αυγουστίδης έκανε σύμφωνο συμβίωσης και το αποκάλυψε on camera η Μαρία Τζομπανάκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved