Σασμός spoiler: Το τεστ DNA που θα τα αλλάξει όλα κι ένας νέος αναπάντεχος έρωτας
Media

Σασμός spoiler: Το τεστ DNA που θα τα αλλάξει όλα κι ένας νέος αναπάντεχος έρωτας

Σασμός: Αναπάντεχες θα είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς.

Ήδη η Καλλιόπη αρχίζει και «φορτώνει» αφού οι εικόνες που αντίκρισε με τον γιο της και την Βασιλική, της βάζουν ιδέες πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή και η Βασιλική θα πληρώσει ακριβά το τίμημα.

Όμως δεν θα είναι η μόνη ανατροπή αυτή καθώς και στην υπόθεση του Άγγελου αλλάζουν όλα! Το πρωί της Τρίτης (16-11) ο Θανάσης Πατριαρχέας, ο τηλεοπτικός Άγγελος μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, αποκαλύπτει πως ο έρωτάς του με τη Στέλλα θα είναι σφοδρός χωρίς ωστόσο να ξέρουμε αν θα υπάρξει ανταπόκριση.

Την ίδια ώρα η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε πως ο Άγγελος θα ζητήσει να γίνει τεστ DNA κάνοντας εκταφή στην Ανθούλα, που φέρεται να είναι η βιολογική του μητέρα.

Δες τι αποκάλυψε ο ηθοποιός στο βίντεο

Ποιος είναι ο Άγγελος

Ο Άγγελος είναι ο καινούργιος αγροτικός γιατρός του χωριού. Γρήγορα αποκτά την εμπιστοσύνη όλου του χωριού, καθώς είναι προσηνής, καλοσυνάτος και ευσυνείδητος γιατρός. Η άφιξη του Άγγελου όμως θα έρθει να ταράξει τα μέχρι στιγμής λιμνάζοντα ύδατα καθώς το άγνωστο παρελθόν είναι βαρύ σαν ιστορία!

Ο Άγγελος αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι… καλά κρυμμένα μυστικά, πάθη και σκελετοί βγαίνουν από το σεντούκι και αναστατώνουν τις ζωές όλων. Ο έρωτας όμως θα του κλείσει πονηρά το μάτι και θα προσπαθήσει να τον αποπλανήσει όταν γνωρίσει τη Στέλλα την οποία και ερωτεύεται κεραυνοβόλα

Διαβάστε επίσης

Θανάσης Πατριαρχέας: Η ηλικία, το ύψος, η σύζυγός του Βίβιαν Δράκου και τα δύο τους παιδιά

Σασμός: Η Καλλιόπη αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο γιος της είναι ο δολοφόνος…

Σασμός: Οι ερωτικές σκηνές Βασιλικής-Μαθιού και το σοκ της Καλλιόπης, έβαλαν φωτιά στο Twitter!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved