Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Κουράκος γίνονται ζευγάρι!
Media

Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Κουράκος γίνονται ζευγάρι!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΜEGA, Η γη της Ελιάς

Η Ιουλία, μετά το τελεσίγραφο του Στάθη ότι δεν πρόκειται να χωρίσει από την Αρετή, προχωρά τη ζωή της και γίνεται ζευγάρι με τον αστυνόμο Κουράκο. Παράλληλα, η Μυρτάλη και ο Ιάκωβος πολεμούν τον Ισίδωρο.

Η Ιουλία Βρετάκου έχει δει τη ζωή της να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη. Και όχι μόνο μία φορά. Η αρχή έγινε, πριν από πολλά χρόνια, όταν ήταν ζευγάρι με τον Στάθη Καπερνάρο και ο μεγαλύτερος αδελφός της, ο Ιπποκράτης, τον απείλησε. Ζήτησε να μείνει μακριά της, ώστε να μην την αποκληρώσει. Τότε ο Στάθης τον υπάκουσε και εξαφανίστηκε αμέσως από τη ζωή της γυναίκας. Μόνο που εκείνη το έμαθε πριν από λίγο καιρό, οπότε και επέστρεψε ξανά στην αγκαλιά του και δημιούργησαν μια παράνομη σχέση. Ωστόσο, ύστερα από μία σειρά γεγονότων, ο δεσμός τους αποκαλύφθηκε και είχε ολέθριες συνέπειες και για τους δύο. Έτσι, αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά.

Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο Στάθης επικοινωνεί με την Ιουλία και της ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα. Συγκεκριμένα, ότι δεν μπορεί να ζήσει μακριά της, αλλά καλό είναι να προχωρήσει τη ζωή της. Και αυτό γιατί δεν πρόκειται να χωρίσει ποτέ από την Αρετή. Εκείνη τη στιγμή, η Ιουλία σαστίζει και, ταυτόχρονα, βλέπει την επίμονη προσπάθεια των αδελφών της, του Ισίδωρου και του Ιάκωβου, να τη σπρώχνουν στον αστυνόμο Κουράκο. Κάποια στιγμή, λοιπόν, πεισμώνει και δεν δείχνει διατεθειμένη να κλειστεί ξανά στον εαυτό της και στο σπίτι, οπότε παίρνει μία σημαντική απόφαση. Να προχωρήσει τη ζωή της με τον αστυνόμο Κουράκο, ο οποίος της έχει δείξει, διακριτικά, ότι ενδιαφέρεται ερωτικά για εκείνη. Έκτοτε ξεκινούν να βγαίνουν ραντεβού και μέρα με την ημέρα η σχέση τους εξελίσσεται ολοένα και περισσότερο. Στη συνέχεια, η ίδια εξομολογείται στη Μυρτάλη ότι η ιστορία με τον Στάθη έχει τελειώσει οριστικά, ενώ, εδώ και λίγο καιρό, κάτι τρέχει ανάμεσα σε εκείνη και τον αστυνόμο.

Η Μυρτάλη, γνωρίζοντας τον χαρακτήρα της θείας της, τη στηρίζει και την παροτρύνει να κάνει ό,τι θεωρεί καλύτερο, αρκεί να μη βυθιστεί στη θλίψη. Η Ιουλία τής υπόσχεται ότι θα προσέχει τον εαυτό της. Μέρες μετά, π Ιουλία και ο Κουράκος αρχίζουν να κυκλοφορούν δημόσια και να ζουν ανέμελες στιγμές. Σε μία από αυτές τους βλέπει ο Στάθης, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τη γυναίκα, και αυτή η εικόνα τον τσακίζει. Και σαν να μη φτάνει αυτό, όλο το χωριό κουβεντιάζει για το νέο ειδύλλιο που έχει προκύψει στη Μάνη. Αργότερα, ο Στάθης, θολωμένος από τη ζήλια, πηγαίνει στο σπίτι της Ιουλίας και απαιτεί εξηγήσεις, με εκείνη να αρνείται να του πει οτιδήποτε και να τον διώχνει. Ο άντρας, μη μπορώντας με τίποτα να δεχθεί τη στάση και τη συμπεριφορά της Ιουλίας, γυρίζει στο σπίτι του μεθυσμένος, με την Αρετή να καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά

Η Μυρτάλη με την Ισμήνη προχωρούν τη νέα εταιρεία καλλυντικών, με την πρώτη να παίρνει μία απόφαση. Να χρησιμοποιήσει το εμπορικό σήμα των Βρεττάκων. Κάτι που βρίσκει σύμφωνο τον Ιάκωβο και την Ιουλία, αλλά όχι τον Ισίδωρο, τον Μάνο και την Αθηνά. Πιο πολύ, όμως, τον Ισίδωρο με τον οποίο έχει ανοίξει ήδη πόλεμο, διεκδικώντας το σύνολο της περιουσίας των Βρεττάκων. Εκείνη δεν πτοείται και προχωρά τις νόμιμες διαδικασίες. Κατοχυρώνει επίσημα το εμπορικό σήμα των Βρεττάκων και ένας δικαστικός επιμελητής πηγαίνει το αντίστοιχο έγγραφο στον Ισίδωρο, στον Μάνο και στην Αθηνά, οι οποίοι σαστίζουν μόλις το παραλαμβάνουν. Έπειτα, ο Ισίδωρος συναντιέται με την ανιψιό του και της ξεκαθαρίζει σε έντονο τόνο ότι ο πόλεμος που του κάνει δεν θα της βγει σε καλό. Ο Ισίδωρος, μερικές μέρες μετά, καλείται να αντιμετωπίσει ακόμη ένα πρόσωπο. Αυτή τη φορά, τον αδελφό του τον Ιάκωβο.

Όλα αρχίζουν όταν ο τελευταίος δίνει τα χέρια με τον Φίλιππο και κλείνει το χωράφι που είναι προς πώληση, ενώ, παράλληλα, η Χάιδω τάζει το ίδιο χωράφι στον Ισίδωρο. Αυτό το νέο σύντομα φτάνει στ' αυτιά των δύο αντρών και έρχονται σε σύγκρουση. Ειδικά δε όταν ο Ιάκωβος ανακοινώνει στον Ισίδωρο ότι θέλει το χωράφι για να χτίσει εκεί το δικό του ελαιοτριβείο και να απασχολήσει ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Μόνο που ο Ισίδωρος δεν συγκινείται και του επισημαίνει ότι αυτό που πάει να κάνει είναι αθέμιτος ανταγωνισμός εις βάρος της ίδιας του της οικογένειας. Κάτι 1 που δεν φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα τον Ιάκωβο, ο οποίος, με τη σειρά του, του απαντά ότι εξαρτάται από την οπτική που βλέπει ο καθένας τα πράγματα. Έκτοτε, λοιπόν, Μυρτάλη και Ιάκωβος ενώνουν τις δυνάμεις τους και πολεμούν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, τον Ισίδωρο.

Πηγή:MYTV

Η Γη της Ελιάς: Η αγωνία για την οικογένεια του Λυκούργου δείχνει να μην έχει τέλος

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος είναι έτοιμος να φύγει με την Βασιλική και το Twitter ανυπομονεί!

Ελένη: Τα έχωσε on air στη συνεργάτιδά της γιατί… δεν έδινε spoiler για τη Γη της Ελιάς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved