Η Γη της Ελιάς: Η Άννα και η Ευτυχία μπαίνουν στο στόχαστρο του Ανέστη
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα και η Ευτυχία μπαίνουν στο στόχαστρο του Ανέστη

Τι θα δούμε σήμερα, 29 Νοεμβρίου στη σειρά, Η Γη της Ελιάς

Ο Στάθης, με βαριά καρδιά, λέει στην Ιουλία να συνεχίσει τη ζωή της, καθώς ο ίδιος δεν σκοπεύει να χωρίσει ποτέ από την Αρετή. Η Ισμήνη αποκαλύπτει στον πατέρα της ότι ο Κωνσταντίνος βοήθησε να βρεθεί η κόρη της, ο Λυκούργος, όμως, της εφιστά την προσοχή λέγοντάς της ότι ακούγονται διάφορα γι’ αυτόν και τις δραστηριότητές του.

Ο Λυκούργος, επίσης, θυμάται ότι η γυναίκα που είδε μαζί με τη Μαργαρίτα και την Αθηνά είναι η Μαρία Αναγνώστου, η οποία καταδικάστηκε, πριν από πολλά χρόνια, για τη δολοφονία του εραστή της.

Ο Κουράκος υποπτεύεται ότι ο Ανέστης προσπάθησε να «λαδώσει» τον καινούριο του βοηθό, τον Στράτο, και αναζητά τρόπο για να τον παγιδέψει.

Η Χάιδω συνειδητοποιεί πως το καρτέλ ναρκωτικών ευθύνεται για τον θάνατο του Πέτρου και της Στέλλας.

Η Άννα συμβουλεύει τον Πότη να διεκδικήσει ανοιχτά την Ευτυχία, αλλά εκείνος δεν βρίσκει το κουράγιο. Την ίδια ώρα, Άννα κι Ευτυχία μπαίνουν στο στόχαστρο του Ανέστη που βάζει σκοπό της ζωής του να τις πετάξει έξω από τη δουλειά στους ελαιώνες.

Η Μαργαρίτα μετρά τις μέρες για την επιστροφή τού Αλέξη, ενώ εκείνος της εξομολογείται πως γνώρισε μια κοπέλα που του αρέσει πολύ. Αποφεύγει, όμως, να της αναφέρει πως η Μάρθα του θυμίζει έντονα την Μυρτάλη.

Διαβάστε επίσης

Άντζελα Γκερέκου: Η ηλικία, ο γάμος, η απώλεια του Βοσκόπουλου και η αδυναμία στην κόρη της

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία τα φτιάχνει με τον Κουράκο - Ο Στάθης τρελός από ζήλια

Η Γη της Ελιάς: Το παιδί που περιμένει η Βασιλική θα ενώσει τις δύο οικογένειες

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved