GNTM: Τα "έβαλε" πάλι με όλους η Κυβέλη - Η underwater δοκιμασία και η αποχώρηση με κλάματα!
Media

GNTM: Τα "έβαλε" πάλι με όλους η Κυβέλη - Η underwater δοκιμασία και η αποχώρηση με κλάματα!

GNTM 4: Το σημερινό επεισόδιο του GNTM είχε πραγματικά τα πάντα: αιχμηρά σχόλια, συγκλονιστικές εικόνες κάτω από το νερό, αποθέωση και μια αποχώρηση που συγκίνησε τους πάντες,

Το Greece's Next top Model είναι η αγαπημένη συνήθεια μόδας που, όσο προχωρούν τα επεισόδια και οι αποχωρήσεις, πραγματικά μένουμε με το στόμα ανοιχτό με τις ανατροπές και θέλουμε να μάθουμε ποιοι είναι εκείνοι, που θα προχωρήσουν μέχρι και τον τελικό.

Τα "στρατόπεδα" του σπιτιού και το ζευγάρι που επιβεβαιώθηκε!

Το σημερινό επεισόδιο (29-11) ήταν εκείνο που είδαμε τα πάντα και είχε και πολλές αποκαλύψεις, που ίσως επιβεβαιώνουν και φήμες. Από την αρχή του επεισοδίου είδαμε την Κυβέλη να βρίσκεται και πάλι απέναντι στα υπολοιπα παιδιά, έχοντας επιλέξει την μοναξιά της και το να είναι πιο αποστασιοποιημένη γενικώς.

Η κόντρα τους είναι γνωστή και συνεχίζεται. Παράλληλα, είδαμε την Όλγα και τον Στυλιανό να έρχονται αρκετά κοντά και να έχουν ένα τρυφερό τετ α τετ. Μετά τις δηλώσεις της Κυβέλης ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι, βλέπουμε ότι μάλλον αυτό επιβεβαιώνεται.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με το τρυφερό στιγμιότυπο της Όλγας και του Στυλιανού, λίγα λεπτά πριν από την φωτογράφιση:

Το ονειρεμένο concept της φωτογράφισης και το στοχευμένο disadvantage

Το θέμα της φωτογράφισης ήταν ιδιαίτερο και απαιτητικό και οι διαγωνιζόμενοι ξεπέρασαν τον εαυτό τους, για να καταφέρουν την καλύτερη φωτογραφία. Το challenge ήταν υποβρύχια φωτογράφιση με συναισθήματα, τα οποία έπρεπε να μοιράσει στους συμπαίκτες του ο Αγγαίος, που ήταν και ο νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας. Το disadvantage ήταν το συναίσθημα της απόγνωσης, το οποίο και ο Αγγαίος έδωσε στοχευμένα στην Κυβέλη, με την ελπίδα να την βγάλει εκτός του διαγωνισμού και στην Αγάπη, την οποία θεωρούσε πολύ δυνατή παίκτρια και πίστευε ότι μπορούσε να ανταπεξέλθει σε όλο αυτό.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την περιγραφή του σημερινού concept:

Η Κυβέλη μάλιστα δημιούργησε και θέμα στο πλατό κατά την διαδικασία της κριτικής, σχολιάζοντας τη φωτογραφία του Ναπολέοντα, γιατί κατά τη γνώμη της δεν ήταν εντός του κόνσεπτ. Αυτή η αντίδρασή της ήταν και εκείνη που δημιούργησε χαμό στο πλατό, με όλους τους παίκτες, η οποίοι ξέσπασαν σε γέλια, μην μπορώντας να πιστέψουν ότι η Κυβέλη αμφισβήτησε τους κριτές. Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Η got the job φωτογραφία και το απροσδόκητο bottom two

Οι καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας, που υπηρέτησαν το concept στο εκατό τοις εκατό ήταν εκείνες της Όλγας και της Κυβέλης. Η Όλγα είχε σαν συναίσθημα το πάθος και η Κυβέλη είχε την απόγνωση, το disadvantage της συγκεκριμένης δοκιμασίας. Εκείνη που κατάφερε να πάρει τη δουλειά και θα έχει στο επόμενο challenge το avantage ήταν η φωτογραφία της Κυβέλης.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την ανακοίνωση της καλύτερης φωτογραφίας:

Στο bottom two, για ακόμα μια φορά βρέθηκε ο Στυλιανός, ο οποίος δυστυχώς δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τους κριτές. Η Αγάπη ήταν εκείνη που βρέθηκε δίπλα του και αγωνίστηκε και εκείνη για την παραμονή της στο παιχνίδι. Εκείνος που δυστυχώς αποχωρεί από το παιχνίδι, μια ανάσα πριν από την τελική πεντάδα του διαγωνισμού ήταν ο Στυλιανός. Η Όλγα έδειξε να μην μπορεί να δεχτεί την αποχώρηση του Στυλιανού και ξέσπασε σε κλάμματα, λέγοντάς του ότι δεν μπορεί να μείνει στο παιχνίδι χωρίς εκείνον.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την αποχώρησή του:

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα βίντεο με τις προσπάθειες των μοντέλων:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Η "κρίση πανικού" του Στυλιανού on set και η στήριξη της Όλγας- Όλα δείχουν ότι είναι ζευγάρι!

GNTM: Το concept αποχωρισμού, τα disadvantage συναισθημάτων και η στοχοποίηση της Κυβέλης!

GNTM: Τα «στρατόπεδα» στο σπίτι και το ιδιαίτερο vintage challenge, που μας θύμισε... καλοκαίρι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved