GNTM: Το διαχρονικό concept και το disadvantage που κατάφερε να βγάλει φαβορί εκτός διαγωνισμού!
Media

GNTM: Το διαχρονικό concept και το disadvantage που κατάφερε να βγάλει φαβορί εκτός διαγωνισμού!

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM (30-11) ήταν εκείνο, που μας συγκίνησε, μας συγκλόνισε και μας έκανε να δούμε πολύ δυνατές εικόνες, που είναι αναμενόμενες για το συγκεκριμένο σημείο του διαγωνισμού. 

Η φετινή σεζόν του Greece's Next Top Model είναι πραγματικά μαγική, με τα ευφάνταστα concept να πρωταγωνιστούν κάθε εβδομάδα και τους παίκτες να μένουν όλο και λιγότεροι.

Η κατάσταση στο σπίτι και η εισβολή- έκπληξη

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM 4 (30-11) έκρυβε πολλές εκπλήξεις και εξελίξεις, που σίγουρα δεν περιμέναμε. Η ξαφνική είσοδος του Τάσου Σοφρωνίου στο σπίτι του GNTM ήταν και εκείνο, που κανείς δεν περίμενε να δει και ξαφνιαστήκαμε θετικά. Η κατάσταση στο σπίτι μπορεί να παραμένει τεταμένη, αλλά εκείνος κατάφερε να τους γεμίσει με την μοναδική θετική του ενέργεια.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Το μαγικό concept της φωτογράφισης

Η φωτογράφιση αποχώρησης είχε να κάνει με τα επτά αμαρτήματα, τα οποία αφορούσαν συναισθήματα, που η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είχε να μοιράσει στους παίκτες. Εκεί μπήκε και το θέμα της στρατηγικής, με την Κυβέλη να υπήρξε χείμαρρος απέναντι σε όλους τους υπόλοιπους. Μοίρασε σε όλους συναισθήματα, τα οποία ερχόντουσαν σε πλήρη αναντιστοιχία με τον χαρακτήρα των διαγωνιζόμενων. Η Κυβέλη έδωσε extra disadvantage στην Ειρήνη και τον Ναπολέοντα, οι οποίοι έπρεπε να βγάλουν το καλύτερο κλικ σε μόλις δυόμιση λεπτά.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Η got the job φωτογραφία και η ζήλεια, που δεν αποτυπώθηκε στον φακό

Η καλύτερη φωτογραφία κρίθηκε ανάμεσα στην Αγάπη και την Όλγα, οι οποίες είχαν την οργή και την οκνηρία σαν συναισθήματα αντίστοιχα. Η got the job φωτογραφία πήγε δικαιωματικά στην Όλγα, η οποία για τρίτη φορά κέρδισε την καλύτερη. Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Οι δυο φωτογραφίες, που είχαν την χειρότερη απόδοση και είχαν ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους ήταν εκείνες του Ναπολέοντα, που είχε να αποτυπώσει το συναίσθημα της ζήλειας και της Ειρήνης, που είχε εκείνο της λαγνείας. Εκείνος που δυστυχώς δεν τα κατάφερε ήταν ο Ναπολέοντας, ο οποίος δεν κατάφερε να υπηρετήσει το concept στο εκατό τοις εκατό.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις προσπάθειες των διαγωνιζόμενων:

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Το ατμοσφαιρικό concept, τα επτά αμαρτήματα και η Κυβέλη, που τους "πετσόκοψε" όλους!

GNTM: Το challenge επιβράβευσης με art director τον Τάσο Σοφρωνίου και η φωτογράφιση με το... μέλι!

GNTM: Η ερωτική εξομολόγηση της Όλγας και η επιστροφή του Τάσου Σοφρωνίου σε ρόλο... έκπληξη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved