Πάνος Βλάχος: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τις δηλώσεις με το μαρκούτσι που προκάλεσαν αντιδράσεις!
Media

Πάνος Βλάχος: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τις δηλώσεις με το μαρκούτσι που προκάλεσαν αντιδράσεις!

O Πάνος Βλάχος με τις τελευταίες του δηλώσεις προκάλεσε αντιδράσεις και… ζήτησε δημόσια συγγνώμη!

Ο ηθοποιός τόνισε:«Αν παρερμηνεύτηκε κάτι που είπα ζητώ συγγνώμη. Δεν ήθελα να θίξω κανένα δημοσιογράφο και κανέναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του με γνησιότητα και ηθική. Εγώ αυτό που είπα είναι ότι διχάζει πάρα πολύ η ερώτηση για πρόσωπο και όχι η ερώτηση για ιδέες. Θα ήθελα πάρα πολύ σε έναν ρομαντικό κόσμο, όταν ρωτάνε οι άνθρωποι της τηλεόρασης μόνο για πρόσωπα, αυτό γίνεται ριάλιτι. Αν με ρωτήσεις εσύ για θρησκεία, το θέατρο, τον κορονοϊό κλπ, μπορούμε να κάνουμε μια συζήτηση. Αλλά να με ρωτάς για πρόσωπα, πιστεύω πως αυτό δημιουργεί διχασμό και οι πρωινές εκπομπές το κάνουν αυτό από πάντα. Δεν έχω εγώ κανένα θέμα με τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Αλλά λέω πως αυτό το πράγμα που γίνεται δημιουργεί διχασμό και φόβο.»!

Και πρόσθεσε ο Πάνος Βλάχος: «Δεν ήθελα να υποτιμήσω κανέναν. Καταλαβαίνω τη δουλειά σας και τη σέβομαι. Συγκεκριμένα λέω, όταν ρωτάτε συνεχώς τους ανθρώπους εδώ και πολλά χρόνια την άποψή του για τον τάδε, για να δημιουργούνται καταστάσεις, αυτό το κάνουν οι δημοσιογράφοι. Οι καλλιτέχνες δεν ζουν για να σχολιάζουν ο ένας τον άλλον. Δεν υπάρχω εγώ εδώ πέρα για να είμαι σχολιαστής των πάντων. Ούτε όλοι μας οι ηθοποιοί υπάρχουμε για να σας δίνουμε λεζάντες. Αν είπα κάτι που δεν το καταλάβετε, η πρόθεση μου είναι να μην υπάρχει αυτή η ανθρωποφαγία. Να γίνονται συζητήσεις για την επιστήμη, τη θρησκεία, την πολιτική. Όχι συζητήσεις ο ένας για τον άλλον. Ο λόγος που το κάνετε είναι μόνο για τα νούμερα. Και δεν το λέω για να σε θίξω»!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι όταν είχε ερωτηθεί για την αποχώρηση του Σερβετάλη από παράσταση είπε: : «Θέλω να μείνω μακριά από τον διχασμό, τον φόβο και το μαδομ@υνι που γίνεται. Θέλω να βρίσκω τι μπορεί να με κάνει να επικοινωνήσω με τους ανθρώπους και όχι να απομακρυνθώ. Η ατάκα του Γιάννη Κακλέα, ουδείς αναντικατάστατος για τον Άρη Σερβετάλη, είναι πολύ σημαντική για να την αμφισβητήσει ο Πανούλης ο Βλάχος. Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, ναι. Πιστεύω ότι επιτελείται ένα έγκλημα από τους έχοντες το μαρκούτσι και τις εκπομπές αυτό το διάστημα. Γιατί προσπαθείτε να ρίξετε και άλλο φόβο και υπάρχει μια μέγγενη φανατισμού και μάχης στην οποία εσείς ρίχνετε λάδι στη φωτιά και γουστάρετε πάρα πολύ. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Έχω πολύ συγκεκριμένη άποψη για τις ιδέες, τον Θεό, την ελευθερία, τον κορονοϊό και την επιστήμη και την εκφράζω δυνατά. Αλλά να μπω σε αυτή την χυδαία διαδικασία που βάζετε τους ανθρώπους της Τέχνης να παίξουν ριάλιτι, ενώ δεν πληρώνονται από ριάλιτι, δεν θα μπω».

Δείτε τον Πάνο Βλάχο να ζητά δημόσια συγγνώμη στην κάμερα της εκπομπής, Ποιος είναι Πρωινιάτικά!

Διαβάστε επίσης:

«Χείμαρρος» ο Πάνος Βλάχος: «Θέλω να μείνω μακριά από το μαδ…νι που γίνεται» (video)

Mega Καλημέρα κατά Πάνου Βλάχου:Δεν το περίμενα αυτό με το μαρκούτσι, το ότι επιτελείται ένα έγκλημα

Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε κατά του Πάνου Βλάχου: «Είναι ζωή ή θάνατος, δεν είναι ριάλιτι»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved