The Voice: Λιανός- Μουζουράκης σε μια συνάντηση επί σκηνής- Ο Ρουβάς σε ρόλο παρουσιαστή!
Media

The Voice: Λιανός- Μουζουράκης σε μια συνάντηση επί σκηνής- Ο Ρουβάς σε ρόλο παρουσιαστή!

Το σημερινό επεισόδιο του Τhe Voice (4-12) ήταν πραγματικά ανατρεπτικό και με πολλές συγκινήσεις και εκπλήξεις, που ξάφνιασαν κοινό και coaches.

Όσο πλησιάζουν τα πολυπόθητα Live cross battles του The Voice of Greece, οι απαιτήσεις είναι εκείνες που όλο και αυξάνονται και οι διαγωνιζόμενοι είναι έτοιμοι για τα πάντα. Οι ίδιοι μάλιστα έχουν δηλώσει ακόμα και αν δεν τα καταφέρουν είναι πολύ ευγνώμονες, αλλά και χαρούμενοι, που προχώρησαν τόσο πολύ με τον συγκεκριμένο ανταγωνισμό.

Στο σημερινό επεισόδιο του μοναδικού μουσικού διαγωνισμού είδαμε πέρα από το ντουέτο της Έλενας Παπαρίζου και της Μαντώς, και τον Πάνο Μουζουράκη να τραγουδά στη σκηνή του σόου παρέα με τον Γιώργο Λιανό. Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Λιανός, πέρα από παρουσιαστής του The Voice είναι και εκείνος που επέλεξε ο Πάνος Μουζουράκης στη φάση των The Battles, να τον βοηθήσει στην επιλογή των τραγουδιών για τους διαγωνιζόμενους, αλλά και το ποιοί θα είναι εκείνοι που θα μονομαχήσουν.

Τη εμφάνιση του Γιώργου Λιανού με τον Πάνο Μουζουράκη σκηνη παρουσίασε ο παλιός γνώριμος στην παρουσίαση μουσικού διαγωνισμου. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος παλαιότερα είχε παρουσιάσει το X-Factor. Ο ίδιος με χιούμορ παρουσίασε το ντουέτο τους και γύρισε στη θέση του, για να τους απολαύσει επί σκηνής.

Πάνος Μουζουράκης και Γιώργος Λιανός έβαλαν φωτιά στη σκηνή του The Voice ξεσηκώνοντας τους τηλεθεατές, με μοναδικές επιτυχίες, που οι δυο τους είχαν επιλέξει για αυτή τη στιγμή. Δείτε παρακάτω το βίντεο από την εμφάνισή τους:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Τα fashion outfits, το ντουέτο που έβαλε φωτιά on stage και η συγκίνηση του Μουζουράκη!

The Voice: Έλενα Παπαρίζου- Μαντώ: Δυο μαγικές φωνές συναντήθηκαν στη σκηνή του σόου!

The Voice: Steal από τον Πάνο Μουζουράκη: Έκλεψε παίκτρια που είχε επιλέξει εξ αρχής στην ομάδα του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved