GNTM: Ο Αγγαίος Ποθητός αποχώρησε και αυτό είναι το πρώτο του μήνυμα στο instagram!
Media

GNTM: Ο Αγγαίος Ποθητός αποχώρησε και αυτό είναι το πρώτο του μήνυμα στο instagram!

GNTM: Το ταξίδι της φετινής σεζόν του GNTM 4 φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του και ο φετινός νικητής του διαγωνισμού είναι πλέον ξεκάθαρο ότι βρίσκεται ανάμεσα σε ελάχιστους πλέον παίκτες. Λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό αποχώρησε ο Αγγαίος Ποθητός!

Η πεντάδα του διαγωνισμού απαρτιζόταν από την Ειρήνη Λεμπέση, τον Αγγαίο Ποθητό, την Όλγα Ντάλλα, την Κυβέλη Χατζηευστρατίου και τον Κωνσταντίνο Τσαγκάρη, οι οποίοι έβγαλαν πραγματικά στο σετ της δοκιμασίας το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, με στόχο ένα χρυσό εισιτήριο για τον ημιτελικό.

Η Όλγα, η Κυβέλη, η Ειρήνη και ο Κωνσταντίνος διεκδικούν τον τίτλο του GNTM 4, ενώ ο Αγγαίος Ποθητός αποχαιρέτησε οριστικά το ριάλιτι!

Μετά την αποχώρησή του το 20χρονο μοντέλο έγραψε ένα μήνυμα στο Instagram!

Συγκεκριμένα έγραψε: «Μια πόρτα μόλις έκλεισε και ανοίγουν πολλές καινούριες. Μια ακραία εμπειρία που έφτασε στο τέλος της. Μου έμαθε παρά πολλά πράγματα, μέσα από αυτή εξελίχθηκα τόσο ως άνθρωπος όσο και ως μοντέλο. Ήταν μεγάλη μου τιμή που συνεργάστηκα με άπειρους αξιόλογους ανθρώπους.

Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κοουτς @yiorgoskaravas_official στους κριτές που με στήριξαν και με πίστευαν σε όλη μου την πορεία στον διαγωνισμό. Αλλά πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω εσάς που μου δείχνετε απεριόριστη αγάπη. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο crew του gntm. Και όπως είπα μπορεί να τελείωσε το gntm εδώ αλλά για εμένα τώρα ξεκινάει το παιχνίδι;))».

Δείτε το μήνυμά του μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι μόδας στην παρακάτω gallery!

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Tο ιδιαίτερο concept, το ταξίδι στο κάστρο και η ατμοσφαιρική φωτογράφιση!

GNTM: H τελική πεντάδα του διαγωνισμού, οι παίκτες που ενθουσίασαν και τα "απανωτά" casting!

Αγάπη Μπρουκς: Η πρώτη ανάρτηση μετά από την αποχώρηση, μια ανάσα πριν από τους top five του GNTM!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved