The Voice: Η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε on stage και "άναψε φωτιές"! (video)
Media

The Voice: Η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε on stage και "άναψε φωτιές"! (video)

Σήμερα (11-12) στο The Voice οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν ποτέ, αφού μετά τον Πάνο Μουζουράκη, σειρά είχε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε με το πιο πλατύ χαμόγελο.

Η φετινή σεζόν του μουσικού διαγωνισμού ήταν πραγματικά εξαιρετική, αφού οι φωνές που έχουν μείνει, μια ανάσα πριν από τον ημιτελικό, είναι μαγικές και το μόνο σίγουρο είναι ακόμα και εκείνοι που δεν θα καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, θα κάνουν σίγουρα καριέρα, αφού έχουν πηγαίο ταλέντο στη μουσική.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει πολλές live εμφανίσεις στο The Voice, οι οποίες ακόμα και στο σημερινό επεισόδιο (11-12) και σίγουρα και στα επόμενα, θα συνεχιστούν. Μετά από την εμφάνιση του Πάνου Μουζιυράκη, ήταν η σειρά της Έλενας Παπαρίζου να ανέβει στη σκηνή του The Voice και να μας τραγουδήσει τα νέα της τραγούδια.

Με ένα εντυπωσιακό total white look, η Έλενα Παπαρίζου έκλεψε τις εντυπώσεις, παρουσιάζοντας μερικά από τα νέα της τραγούδια, που θα εμπεριέχονται στο καινούριο της άλμπουμ, που πρόκειται να κυκλοφορήσει, με τον τίτλο "Αποχρώσεις". Η ίδια προκάλεσε το πιο ζεστό χειροκρότημα του κοινού, το οποίο επί σειρά ετών την στηρίζει.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου on stage:

Μετά από την εμφάνισή της, ο Γιώργος Λιανός ανέβηκε στη σκηνή του σόου και συνεχάρη την Έλενα για την εξαιρετική ερμηνεία της. Ο ίδιος βρήκε το σκουλαρίκι της Έλενας, που της είχε πέσει κάτω και το μάζεψε, λέγοντάς της αστειευόμενος ότι θα το κάνει giveaway στο Instagram.

Αναφορά έγινε και στο επερχόμενο Survivor, καθώς η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε on air ξεκάθαρα ότι δεν θα μπορούσε να συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης ούτε λεπτό. Όλο αυτό ξεκίνησε, καθώς ο Γιώργος Λιανός της είπε ότι θα ήταν πολύ όμορφο να ταξίδευε στον Άγιο Δομίνικο για το πάρτι της ένωσης. Η Έλενα είπε ότι το είχε συζητήσει με τους υπόλοιπους κυρίους της κριτικής επιτροπής, οι οποίοι άνετα θα πήγαιναν ως παίκτες στο Survivor.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Ο Κρητικός έσπασε ρεκόρ στο τηλεοπτικό κοινό: Πέρασε με 85% στον ημιτελικό!

The Voice: Η λαμπερή εμφάνιση στο stage του σόου!- Παρουσίασε τα νέα του τραγούδια!

The Voice: Το πρώτο Cross Battle εξελίχθηκε σε "ντέρμπι"- Ο Γιώργος Λιανός μπέρδεψε τις παίκτριες!

The Voice: Το πρώτο επεισόδιο των Live cross battles είναι γεγονός- Η φαντασμαγορική έναρξη του σόου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved