The Voice: To δεύτερο Live είναι εδώ! - Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στον ημιτελικό;
Media

The Voice: To δεύτερο Live είναι εδώ! - Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στον ημιτελικό;

Το σημερινό επεισόδιο του The Voice (12-12) είχε πραγματικά τα πάντα: ανατροπές, συγκλονιστικές ερμηνέιες και αποχωρήσεις, που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. 

Είναι ένα από τα αγαπημένα μουσικά σόου της ελληνικής τηλεόρασης και κάθε χρόνο αποκτά όλο και μεγαλύτερο φανατικό κοινό. Πολλοί είναι εκείνοι που ανυπομονούν για τον πολυπόθητο νικητή και έχουν κάνει τις δικές τους προβλέψεις, για το ποια θα είναι η καλύτερη φωνή της Ελλάδας για φέτος.

Σήμερα (12-12) από την έναρξη του σόου, είδαμε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στο τηλεοπτικό κοινό ότι το συγκεκριμένο live είναι και το τελευταίο των Live Cross Battles και ότι το επόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ζωντανά ο πρώτος Ημιτελικός που θα κρίνει τους πρώτους δυο φιναλίστ του μεγάλου τελικού.

Οι coaches, Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Κωνσταντίνος Αργυρός και Πάνος Μουζουράκης, είναι τόσο ενθουσιασμένοι, όσο και ανυπόμονοι, για το ποιοι είναι εκείνοι που θα προχωρήσουν στην επόμενη διαδικασία, σύμφωνα με την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού.

Η σημερινή διαδικασία έρχεται ως συνέχεια από το προηγούμενο Live Cross Battles (11-12), στο οποίο τα ζευγάρια που θα "ριχτούν μαζί στη μάχη", προέρχονται από κλήρωση. Μετά την λήξη των εμφανίσεών τους, ανακοινώνονται σε ποσοστά τα αποτελέσματα του τηλεοπτικού κοινού, από τα οποία προκύπτει και ποιος είναι ο νικητής της δοκιμασίας και συνάμα θα περάσει και στην επόμενη φάση, δηλάδή στον μεγάλο ημιτελικό του The Voice.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει προχωρήσει στον ημιτελικό ήδη με τρεις παίκτες, η Έλενα Παπαρίζου με έναν και ο Σάκης Ρουβάς με τον Πάνο Μουζουράκη αντίστοιχα από δυο παίκτες.

Ποιοι θα είναι εκείνοι που κέρδισαν τα πολυπόθητα χρυσά εισητήρια για τους δυο ημιτελικούς του The Voice;

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε on stage και "άναψε φωτιές"! (video)

The Voice: Ο Κρητικός έσπασε ρεκόρ στο τηλεοπτικό κοινό: Πέρασε με 85% στον ημιτελικό!

The Voice: Η λαμπερή εμφάνιση στο stage του σόου!- Παρουσίασε τα νέα του τραγούδια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved