The Voice: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε on stage και μας θύμισε γιατί τον αγαπάμε!
Media

The Voice: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε on stage και μας θύμισε γιατί τον αγαπάμε!

Το σημερινό επεισόδιο του Τhe Voice (12-12) μας επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις, μέσα σε αυτές και η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στη σκηνή του σόου!

Είναι το αγαπημένο μουσικό σόου, που έχει αγαπηθεί από πολλές χώρες του πλανήτη, ενώ από τον Γιώργο Λιανό έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές ως το νούμερο ένα παγκόσμιο φαινόμενο στη μουσική.

Μετά την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου και του Πάνου Μουζουράκη στο προηγούμενο επεισόδιο των Live Cross Battles, σειρά είχε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποιός ανέβηκε στο stage του The Voice και πραγματικά τα έδωσε όλα. Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της γενιάς του, ενώ τα τελευταία χρόνια, η πορεία του στη δισκογραφία και τη μουσική είναι ξεκάθαρα ανοδική.

Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τη μουσική του με τον πιο ζεστό τρόπο και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το μεγάλο fan club που έχει, αλλά και τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι ο πρώτος κύκλος του μουσικού σόου, όπου ο Κωνσταντίνος Αργυρός συμμετέχει ως ένας από τους coaches και αυτό είναι κάτι που τον έχει συναρπάσει. Ο ίδιος έχει τοποθετηθεί πολλές φορές για τη νέα γενιά τραγουδιστών και το πόσο πολύ σημαντικό είναι να υπάρχει η κατάλληλη βοήθεια, για να κατευθυνθεί κάποιος και να ξέρει το πως θα προχωρήσει.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε για το νέο του δίσκο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα και εύχεται ο κόσμος να το αγαπήσει πραγματικά. Ο ίδιος αυτή τη σεζόν εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο Teatro με την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα και τον Γιώργο Κακοσαίο.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την εμφάνισή του παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

The Voice: To δεύτερο Live είναι εδώ! - Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στον ημιτελικό;

The Voice: Η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε on stage και "άναψε φωτιές"! (video)

The Voice: Ο Κρητικός έσπασε ρεκόρ στο τηλεοπτικό κοινό: Πέρασε με 85% στον ημιτελικό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved