The Voice: Ο Κρητικός κέρδισε τις καρδιές του κοινού!- Πέρασε στον ημιτελικό με 81%!
Media

The Voice: Ο Κρητικός κέρδισε τις καρδιές του κοινού!- Πέρασε στον ημιτελικό με 81%!

Το σημερινό επεισόδιο του Τhe Voice  (12-12) είναι και εκείνο που θα κρίνει ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι, που θα περάσουν στον μεγάλο ημιτελικό του σόου.

Είναι ίσως το πιο αγαπημένο σόου μουσικής και το τηλεοπτικό κοινό, κάθε χρόνο το αγκαλιάζει με τον πιο ζεστό τρόπο και ανυπομονεί για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής, που θα σηκώσει τον τίτλο της καλύτερης φωνής της Ελλάδας.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την εμφάνιση της Στεφανίας Γατσάκου:

Στο σημερινό επεισόδιο του The Voice είδαμε συγκλονιστικές ερμηνείες από όλους τους παίκτες, οι οποίοι έχουν αποφασίσει να δώσουν, για ακόμα μια φορά, τον καλύτερό τους εαυτό στο stage και να μπορέσουν, με αυτόν τον τρόπο, να πάνε όσο πιο μακριά μπορούν στον διαγωνισμό. Ένα ιδιαίτερο Live cross battle ζήσαμε στη σκηνή του σόου, με τον Κρητικό Γιώργο Γλυκοκόκαλο και την Στεφανία Γατσάκου, από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και του Κωνσταντίνου Αργυρού αντίστοιχα. Και οι δυο τους τα πήγαν εξαιρετικά, με τα σχόλια από τους coaches να είναι πραγματικά διθυραμβικά, τονίζοντας ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνουν καριέρα στο τραγούδι.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την εμφάνιση του Γιώργου Γλυκοκόκαλου:

Τα αποτελέσματα όμως από την ετυμηγορία του κοινού ήταν πλέον γεγονός και μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Ο Γιώργος Γλυκοκόκαλος είναι ο παίκτης που περνά στον μεγάλο ημιτελικό του The Voice και μάλιστα με ποσοστό 81 τα εκατό. Ο Κρητικός με τη λύρα του κέρδισε τη καρδιά των τηλεθεατών και με το παραπάνω, αφού τον στήριξαν απίστευτα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε on stage και μας θύμισε γιατί τον αγαπάμε!

The Voice: To δεύτερο Live είναι εδώ! - Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στον ημιτελικό;

The Voice: Η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε on stage και "άναψε φωτιές"! (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved