The Voice: H Παπαρίζου παραδέχτηκε ότι έχει κοινό γνωστό με παίκτρια – Η συγκίνηση στο stage
Media

The Voice: H Παπαρίζου παραδέχτηκε ότι έχει κοινό γνωστό με παίκτρια – Η συγκίνηση στο stage

Μια απρόσμενη αποχώρηση, μετά από μια άκρως συγκινητική κριτική, για παίκτρια από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, ζήσαμε στο σημερινό live του The Voice (12-12).

Είμαστε πλέον στη τελική φάση του διαγωνισμού, αφού μόλις βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από τους δυο σημαντικότατους ημιτελικούς, οι οποίοι θα κρίνουν τους τέσσερις φιναλίστ, που θα καταλήξουν στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού. Οι τηλεθεατές ανυπομονούν για το αποτέλεσμα και για το ποιος θα είναι εκείνος ο παίκτης, που θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

Το σημερινό επεισόδιο του The Voice (12-12) είχε αδιαμφισβήτητα συγκλονιστικές ερμηνείες, με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν το εκατό τοις εκατό του εαυτού τους για μια θέση στην επόμενη κρίσιμη φάση. Ένα εξαιρετικά δύσκολο cross battle είδαμε να συμβαίνει επί σκηνής με την Melissa Williams, η οποία ερμήνευσε το "Goldeneye", από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και τον Γιώργο Αντωνόπουλο, από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, που ερμήνευσε το "Μη Φεύγεις".

Δείτε παρακάτω την εμφάνιση του Γιώργου Αντωνόπουλου:

Και οι δυο τους, σύμφωνα με τους κριτές και τον Γιώργο Λιανό ήταν εξαιρετικοί και άξιζαν να περάσουν στον ημιτελικό του διαγωνισμού. Μέσα στα σχόλια, η Έλενα Παπαρίζου στάθηκε στη διαγωνιζόμενη της, για την οποία όχι μόνο θετικά σχόλια είχε να πει, αλλά κυρίως ότι την θαυμάζει. Σύμφωνα με την Έλενα Παπαρίζου, η Melissa Williams είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και μια μοναδική τραγουδίστρια, η οποία έχει πολύ μεγάλο μέλλον στη μουσική. Επιπρόσθετα, η Έλενα παραδέχτηκε ότι έχουν κοινούς γνωστούς από τη Σουηδία και ότι η Melissa έχει ταξιδέψει με τη μουσική και έχει καταφέρει πολλά, ενώ ακόμα περισσότερα την περιμένουν.

Δείτε παρακάτω την εμφάνιση της Melissa Williams:

"Είναι μια πάρα πολύ δυναμική καλλιτέχνης και γυναίκα και performer. Τις θαυμάζω αυτές τις γυναίκες. Είναι μητέρα, είναι επαγγελματίας, είναι σύζυγος και την συγχαίρω που ήρθε σε μια πιο μεγάλη ηλικία στο The Voice. Στην αρχή δεν το είχε πει, αλλά με την Melissa έχουμε κοινούς γνωστούς. Ο κολλητός μου φίλος, που κάθε φορά με φιλοξενεί στο σπίτι του είναι φίλος της. Είμαστε κοινοί φίλοι και τόσα χρόνια δεν το γνώριζα." είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την κριτική της Έλενας Παπαρίζου παρακάτω:

H Melissa δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, αλλά κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές του κοινού και των coaches.

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Ο Κρητικός κέρδισε τις καρδιές του κοινού!- Πέρασε στον ημιτελικό με 81%!

The Voice: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε on stage και μας θύμισε γιατί τον αγαπάμε!

The Voice: To δεύτερο Live είναι εδώ! - Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στον ημιτελικό;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved