Η Γη της Ελιάς: Απόψε συμπληρώνει 100 επεισόδια και 1,2 εκατομμύρια και πλέον τηλεθεατές...
Media

Η Γη της Ελιάς: Απόψε συμπληρώνει 100 επεισόδια και 1,2 εκατομμύρια και πλέον τηλεθεατές...

Η Γη της Ελιάς:  Ερωτεύτηκαν και απογοητεύτηκαν. Απατήθηκαν και συγχώρεσαν. Εκδικήθηκαν και μετάνιωσαν. Εξαπάτησαν και αποκαλύφθηκαν. Και αυτά είναι μόνο η αρχή…

«Η γη της ελιάς» άρχισε την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου να ξεδιπλώνει τη συναρπαστική ιστορία της και απόψε συμπληρώνει 100 επεισόδια, έχοντας δημιουργήσει μια στενή σχέση ανάμεσα στους ήρωες της μικρής κοινωνίας της Μάνης και σε 1,2 εκατομμύρια και πλέον τηλεθεατές. Η μεγάλη παραγωγή του MEGA που υπογράφει η τριάδα των τηλεοπτικών επιτυχιών, Αντρέας Γεωργίου – Βάνα Δημητρίου – Κούλλης Νικολάου, καθήλωσε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο τους τηλεθεατές με τη γρήγορη πλοκή, το έντονο σασπένς, τις απανωτές ανατροπές και τους πολυδιάστατους χαρακτήρες της, τους οποίους ενσαρκώνει ένα δυνατό cast.

Η ολοένα αυξανόμενη αγάπη του κόσμου για τη σειρά, την έχει εκτοξεύσει στους πίνακες τηλεθέασης και την έχει κάνει trending topic στα social media. «Η γη της ελιάς», στα πρώτα 100 επεισόδια, βρίσκεται σταθερά στις πρώτες προτιμήσεις των τηλεθεατών, με μέσο όρο 27,1% στο σύνολο του κοινού και κάλυψη που ξεπερνά τα 2,2 εκατομμύρια. Η επιτυχημένη σειρά του MEGA, από την πρεμιέρα της μέχρι σήμερα, ακολουθεί ανοδική τροχιά, με την τηλεθέαση να υπερβαίνει αρκετές ημέρες το 30% τον τελευταίο μήνα. «Η γη της ελιάς» απέδειξε τη δυναμική της και στο δυναμικό κοινό 18-54 όπου σημείωσε μέσο όρο 20,4%, στη διάρκεια των 100 επεισοδίων.

Στο Twitter, η απήχηση της σειράς είναι πρωτοφανής. Κάθε βράδυ μετάδοσής της «Η γη της ελιάς» είναι στις πρώτες θέσεις των trends, με τους χρήστες να σχολιάζουν φανατικά κάθε επεισόδιο. Ακόμη, τα sneak previews, τα αποσπάσματα και τα τρέιλερ της σειράς έχουν απήχηση που ξεπερνά κάθε φορά τους 500 χιλιάδες μοναδικούς χρήστες στα social media του MEGA.

Διαβάστε επίσης:

Μανώλης Κλωνάρης: Ο Ανέστης από τη Γη της Ελιάς, η ηλικία, οι 3 αδερφές και ο έρωτας με την Ευείδη

Η Γη της Ελιάς: Ντροπιασμένη η Αθηνά- Το μυστικό της βγαίνει στο φως

Η Γη της Ελιάς: Mανώλης Κλωνάρης: «Εύχομαι ο Ανέστης να βρεθεί απέναντι στο νόμο»

Χριστουγ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved