Media

Ράδιο Αρβύλα: Έτσι αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό - Πότε επιστρέφουν;

Gossip-tv Team

Τέλος για τους Ράδιο Αρβύλα. Ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε πως η εκπομπή δεν θα συνεχιστεί αυτή την εβδομάδα όπως ήταν προγραμματισμένο καθώς το κλίμα είναι πολύ βαρύ και προσπαθούν να ανασυνταχθούν.

Το κύριο μέλημά τους αυτή τη στιγμή είναι να συμπαρασταθούν στην κοπέλα και όχι αν θα συνεχιστεί η εκπομπή ή όχι, όπως είπαν.

«Το Ράδιο Αρβύλα εννοείται ότι θα συνεχίσει, δεν θα επιτρέπαμε ποτέ και σε κανέναν που έχει κάνει αυτά τα πράγματα, να θίξει την εκπομπή αυτή κι ότι κάνουμε, ότι λέμε και ότι επικοινωνούμε. Το θέμα όμως δεν είναι το Ράδιο Αρβύλα αλλά όσα λέγαμε πριν. Από την άλλη όμως είμαστε άνθρωποι κι ειδικά αυτές οι εκπομπές χρειάζονται το βασικό συστατικό της καλής ψυχολογίας και αυτή τη στιγμή όχι απλά τώρα δεν είναι καλή, είμαστε χάλια, σε κατάσταση σοκ, όπως ποτέ στη ζωή μας. Δεν μπορούμε να το κάνουμε τώρα.

Αυτή η εβδομάδα ήταν η τελευταία πριν τις διακοπές των εορτών και θα ξαναβγαίναμε στον αέρα στις 10 Ιανουαρίου. Ελπίζουμε ότι ο χρόνος να είναι αρκετός για να μπορέσουμε κι εμείς να έρθουμε σε μια κανονικότητα και να αφήσουμε πίσω αυτό το πράγμα, όσο γίνεται πίσω μας και κάνοντας μόνο παρασκηνιακές ενέργειες», είπε και ευχήθηκε καλές γιορτές.

«Θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε με την κοπέλα… μακάρι να είχε έρθει σε εμάς», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης

Αντώνης Κανάκης για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Θα άφηνα αυτόν να κάθεται δίπλα μου;»

Ράδιο Αρβύλα: Οργισμένος ο Κανάκης με τον Παναγιωτόπουλο – Δεν ανέφερε ούτε μια φορά το όνομά του

Ράδιο Αρβύλα: Η επόμενη ημέρα στο twitter – Η κατακραυγή και το «κύμα» συμπαράστασης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved