Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Καρμέλα καταφτάνει στον Πλάτανο με άγριες διαθέσεις
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Καρμέλα καταφτάνει στον Πλάτανο με άγριες διαθέσεις

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Καρμέλα καταφτάνει στον Πλάτανο με άγριες διαθέσεις, την ώρα που ο Σάββας και η Βαλέρια προσπαθούν να βρουν τρόπο να κουκουλώσουν τον γάμο της Αλίκης.

Ο Παναγής θέλει απαντήσεις από τον απαγωγέα, αλλά ένα περίεργο πράμα, με το που εμφανίζεται η Αλίκη, εκείνος αποφασίζει να ράψει το στόμα του. Η Κατερίνα σχεδιάζει να μπει κρυφά στο σπίτι των Αργυρών για να μάθει αν είναι απεσταλμένοι της Μαφίας.

Θα δεχτεί η Φένια να περιμένει τον Ρένο μέχρι να αποφυλακιστεί; Τι θα κάνουν ο Σάββας και η Βαλέρια όταν μάθουν πως η Καρμέλα είναι ήδη στον δρόμο για τον… Πλάτανο;

Η Καρμέλα καταφτάνει στον Πλάτανο με άγριες διαθέσεις, την ώρα που ο Σάββας και η Βαλέρια προσπαθούν να βρουν τρόπο να κουκουλώσουν τον γάμο της Αλίκης. Οι νιόπαντροι, πάλι, κάνουν τον πρώτο τους μεγάλο καβγά, που θα στοιχίσει στον Κανέλλο περισσότερα απ’ όσα φαντάζεται.

Ο Ρένος το σκάει και ζητάει από τη Φένια να φύγει μαζί του στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Ο Θοδωρής κάνει θραύση στην press conference και το παίρνει πάνω του. Οι άντρες μετακομίζουν στο Δημαρχείο ως ένδειξη… διαμαρτυρίας για το μποϊκοτάζ των γυναικών.

Πόσο θα αντέξουν, όμως, τις κακουχίες και την υγρασία; Ο Παναγής και η Κατερίνα μπαίνουν στο σπίτι του Σάββα, μόνο που αντί για στοιχεία βρίσκουν την Καρμέλα… Πώς θα αντιδράσει η νονά της ιταλικής Μαφίας όταν δει τους ανεπιθύμητους «επισκέπτες»;

Διαβάστε επίσης

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Θα δεχτεί η Φένια να περιμένει τον Ρένο μέχρι να αποφυλακιστεί;

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Πώς θα αντιδράσει η Φένια όταν ο Κανέλλος συλλάβει τον Ρένο

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Τι θα κάνει ο Σάββας, όταν πιάσει στα πράσα τη γυναίκα του;

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Κανέλλος και η Αλίκη υποψιάζονται πως αντί για γάμο θα ζήσουν έναν εφιάλτη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved