Big Brother τελικός: Ο Νίκος Τακλής μεγάλος νικητής - Έχασε τα λόγια του από τη συγκίνηση
Media

Big Brother τελικός: Ο Νίκος Τακλής μεγάλος νικητής - Έχασε τα λόγια του από τη συγκίνηση

Big Brother τελικός: Μεγάλος νικητής του ριάλιτι ο Νίκος Τακλής. 

Πέρασαν 16 εβδομάδες από τη μέρα που ο Big Brother άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του και υποδέχτηκε τους πρώτους φιλοξενούμενους της σεζόν και μόλις ανακοινώθηκε ότι ο μεγάλος νικητής είναι ο Νίκος.

22 προσωπικότητες κατάφεραν να πάρουν το κλειδί της εισόδου τέσσερις όμως ήταν εκείνοι που κατάφεραν να παραμείνουν και να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ.

Φιναλίστ για πρώτη φορά στην τηλεοπτική ιστορία του ριάλιτι ήταν δύο ζευγάρια που δημιουργήθηκαν μέσα στο σπίτι.

Δύο έρωτες που άνθισαν κατά τη διάρκεια της παραμονής στο σπίτι. Άνθρωποι που βρήκαν τη στήριξη, την κατανόηση και την αποδοχή στο πρόσωπο ενός συγκατοίκου τους και έδειξαν να αφήνουν στην άκρη τον ανταγωνισμό του επάθλου.

Το κοινό όμως «μίλησε» και έδωσε την θετική του ψήφο σε εκείνον που ήθελε να δει νικητή και αυτός δεν είναι άλλος από τον Νίκο Τακλή.

Στην τέταρτη θέση βρέθηκε η Ανχελίτα, στην τρίτη ο Παναγιώτης Πέτσας και στην δεύτερη η Ευδοκία Τσαγκλή

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι παρουσιαστές, μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη υποδέχτηκαν στο πλατό παλιούς συγκατοίκους που άφησαν το στίγμα τους και αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό με τους ίδιους να κάνουν τις προβλέψεις τους.

Θεματικά και πολυσυλλεκτικά videos με τις καλύτερες στιγμές των συγκατοίκων μας έκαναν να θυμηθούμε όλα όσα αυτούς τους μήνες μας έκαναν να γελάσουμε και να συγκινηθούμε ενώ ο Big Brother είχε ετοιμάσει τις δικές του εκπλήξεις για τους συγκατοίκους αλλά και για το τηλεοπτικό κοινό.

Στο τέλος όμως ο Γρηγόρης ανακοίνωσε το όνομα του νικητή και εκείνος με τη σειρά του ευχαρίστησε συγκινημένος το τηλεοπτικό κοινό.

Ποιος είναι ο Νίκος Τακλής

Είναι 30 ετών και μεγάλωσε στα Βέρβενα Αρκαδίας, τα τελευταία όμως 5 χρόνια τον γνωρίζουν… και οι ηφαιστειακές πέτρες της Σαντορίνης όπου εργάζεται ως τουριστικός πράκτορας και αυτοαποκαλείται «το καλύτερο καμάκι στο λιμάνι του νησιού!» Ανοιχτόμυαλος, κοινωνικός και επικοινωνιακός, είναι περιζήτητος στις τουριστικές εταιρίες στο λιμάνι της Σαντορίνης γιατί εύκολα κλείνει πελάτες. Αγαπά τα ταξίδια, την περιπέτεια και λατρεύει το ωραίο φύλο.

Διαβάστε επίσης

Big Brother τελικός: Ο Steve Milatos στο gossip-tv: «Θέλω να πω στον Πέτσα ότι είμαι πολύ περήφανος»

Big Brother τελικός: H Ανχελίτα αποχώρησε πρώτη και το twitter πανηγυρίζει!

Big Brother τελικός: Γκουντάρας-Κάκκαβα στο gossip-tv: «Πέσαμε μέσα κατά 50% στους φιναλίστ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved