Media

Big Brother τελικός: Γκουντάρας-Κάκκαβα στο gossip-tv: «Πέσαμε μέσα κατά 50% στους φιναλίστ»

Το gossip-tv βρίσκεται στον μεγάλο τελικό του Big Brother και λίγο πριν ξεκινήσει το live είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους δύο οικοδεσπότες, Γρηγόρη Γκουντάρα και Νάταλι Κάκκαβα

Απαστράπτοντες και οι δύο για τη μεγάλη βραδιά του Big Brother, δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους που ένα τέτοιο τηλεοπτικό ταξίδι φτάνει στο τέλος του μιας και επρόκειτο να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής.

Μάλιστα ο Γρηγόρης Γκουντάρας τόνισε πως είναι ανάμεικτα τα συναισθήματά του για αυτή τη βραδιά ενώ η Νάταλι Κάκκαβα τόνισε: "Νιώθουμε χαρά που ένα ταξίδι τόσο όμορφο τελειώνει και λύπη για μία μοναδική συνεργασία που φτάνει στο τέλος της γιατί κάθε τι που τελειώνει είναι στενάχωρο".

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας δήλωσε για ακόμα μία φορά φανατικός του παιχνιδιού επισημαίνοντας: "Παρακολουθούσαμε διαχρονικά το Big Brother και εννοείται ότι το βλέπαμε και φέτος. Αγαπήσαμε αυτά τα παιδιά και περιμένουμε τον νικητή".

Από την πλευρά της η Νάταλι Κάκκαβα η οποία έλαμπε μέσα στην κόκκινη τουαλέτα της, της φίρμας Kathyblack την οποία είχε συνδυάσει με κοσμήματα bytwins_jewlery, τόνισε: "Απόλαυσα και τον ρόλο της τηλεθεάτριας και της παρουσιάστριας".

Οι δύο παρουσιαστές επίσης όταν ρωτήθηκαν για τα προγνωστικά τους για τους φιναλίστ, σχεδόν ομόφωνα είπαν πως είχαν πέσει μέσα στους δύο από τους τέσσερις παίκτες που έφτασαν μέχρι τον τελικό.

Ευχή τους: "Να πετάξουμε επιτέλους αυτές τις μάσκες από πάνω μας και να αγκαλιαστούμε ξανά".

Δείτε το βίντεο με τις αποκλειστικές δηλώσεις τους στο gossip-tv:

Διαβάστε επίσης:

Συμβαίνει τώρα! Το gossip-tv στον μεγάλο τελικό του Big Brother! Όσα συμβαίνουν off camera!

Το φετινό Big Brother ήταν το πιο ανατρεπτικό! Τα εξώδικα, το sex tape, έρωτες και... αποκαλύψεις!

Big Brother: Οι πιο σημαντικές στιγμές του φετινού κύκλου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved