GNTM: Οι στιγμές που θα μας μείνουν αξέχαστες από τον φετινό τέταρτο κύκλο! (videos)
Media

GNTM: Οι στιγμές που θα μας μείνουν αξέχαστες από τον φετινό τέταρτο κύκλο! (videos)

Ο φετινός τέταρτος κύκλος του GNTM 4 έκρυβε πολλές εκπλήξεις και ανατροπές, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για να αντιμετωπίσουν τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μόδας, που έχει κερδίσει τις καρδιές χιλιάδων τηλεθεατών, οι οποίοι κάθε χρόνο το παρακολουθούν και ανυπομονούν για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, που θα κατακτήσει κοινό και κριτές και θα φτάσει μέχρι και την κορυφή του fashion show.

Το φετινό GNTM 4 έκρυβε πολλές εκπλήξεις, με διάφορους χαρακτήρες να έχουν εισβάλλει στη βίλα του ριάλιτι και τον ανταγωνισμό να χτυπάει... κόκκινο.

Είδαμε αντιπαλότητες, disadvantage που δόθηκαν στοχευμένα, καθώς και έρωτες που δημιουργήθηκαν μέσα στο παιχνίδι και θα συνεχίσουν να… ταράζουν τα νερά της ελληνικής showbiz.

Από την αρχή του φετινού κύκλου, είδαμε να συμβαίνουν αλλαγές στο GNTM, οι οποίες ξεκίνησαν από τη σύνθεση των experts, που βρίσκονταν εκεί, για να δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές στα επίδοξα μοντέλα.

Μετά και την αποχώρηση της fashion expert, Βίκυς Καγιά, η θέση της παρουσίασης παρέμεινε κενή. Η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου ήταν εκείνη που πήρε τα ηνία της παρουσίασης και προσπάθησε με τον καλύτερο τρόπο να μπει στο νέο της ρόλο.

Στην κριτική επιτροπή παρέμειναν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Δημήτρης Σκουλός και ο Άγγελος Μπράτης, με την Ζενεβιέβ Μαζαρί να κατέχει και πάλι διπλό ρόλο, εκείνον της κριτή αλλά και της art director και τον Γιώργο Καράβα να είναι ο coach των μοντέλων, από τη στιγμή της εισόδου τους στο σπίτι.

Ποιες ήταν όμως εκείνες οι στιγμές, οι οποίες μας προκαλέσαν εντύπωση και μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό;

Όλγα – Στυλιανός: Ένας έρωτας… μαγεία στο GNTM!

Πολλά ήταν τα υπονοούμενα για τη μεταξύ τους σχέση και οι υπόλοιποι παίκτες δήλωναν on camera ότι υπάρχουν ζευγάρια μέσα στο σπίτι, χωρίς ωστόσο να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Στο επεισόδιο που ο Στυλιανός αποχώρησε, η Όλγα ξέσπασε σε κλάματα και μίλησε on camera για έναν άνθρωπο που είναι πολύ σημαντικός στη ζωή της και ότι δεν αντέχει να τον χάσει μέσα από το σπίτι. Λίγο αργότερα εμφανίστηκαν μαζί και παραδέχτηκαν ότι είναι ζευγάρι, δίνοντας ένα παθιασμένο φιλί, αφήνοντας τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό.

Ειρήνη Λεμπέση: Η στρατηγική των… φίλων της που την οδήγησαν στην αποχώρηση!

Η Ειρήνη ήταν το φετινό golden pass και ένα μοντέλο πολύ δυνατό μέσα στο παιχνίδι. Η ίδια κατάφερε να φτάσει στην τελική τετράδα και η αποχώρησή της προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, τόσο στο πλατό, όσο και στους τηλεθεατές.

Στην τελευταία φωτογράφισή της, η Όλγα και ο Κωνσταντίνος προσπάθησαν να της κλέψουν την παράσταση, κάτι που τελικά κατάφεραν και την οδήγησαν μέχρι και στην αποχώρηση. Όπως χαρακτηριστικά είχε πει η Ζενεβιέβ, το σετ την... κατάπιε και δεν κατάφερε να βγάλει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τα disadvantage έγιναν οι απόλυτοι φίλοι της Κυβέλης!

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου ήταν μια από τις αντιπαθητικές παίκτριες στο σπίτι, όσον αφορά τα συναισθήματα των αντιπάλων της, καθώς ήταν πάντα απόμακρη και προσπαθούσε να προκαλέσει εντάσεις στο παιχνίδι.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να είναι ο μόνιμος αποδέκτης των disadvantage των αντιπάλων της και μάλιστα, όπως ήταν απόλυτα λογικό, αυτό είχε γίνει φανερό και από τους κριτές, οι οποίοι προσπαθούσαν να το αντιμετωπίσουν με μια ελαφριά δόση χιούμορ.

Η συγκίνηση της Ζενεβιέβ και το σετ που ξεπέρασε κάθε προσδοκία για τα ελληνικά δεδομένα

Λίγο πριν από την αντίστροφη μέτρηση του διαγωνισμού, είδαμε την Ζενεβιέβ να συγκινείται έντονα, με ένα ιδιαίτερο concept που είχε ετοιμάσει για τα μοντέλα, το οποίο δουλευόταν πολύ καιρό πριν πραγματοποιηθεί. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη φωτογράφιση, η οποία ήταν εμπνευσμένη από κλείσιμο του show του Alexander McQueen τον Σεπτέμβριο του 1998, για την συλλογή του Άνοιξη- Καλοκαίρι του 1999, με πρωταγωνίστρια την Shalom Harlow.

Η συγκεκριμένη σκηνή αποτέλεσε τομή για τη μετάβαση της μόδας στον 21ο αιώνα. Ήταν κάτι καινούργιο για τα παιδιά, με φωτογραφίες γεμάτες χρώματα και ζωγραφική υψηλής αισθητικής. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η εισβολή των μεγαλύτερων πρακτορείων μόδας της Ελλάδας στο σπίτι του GNTM

Όταν πλέον είχαν απομείνει οι καλύτεροι πέντε του διαγωνισμού, μια έκπληξη περίμενε τα επίδοξα μοντέλα, με τα μεγαλύτερα πρακτορεία της Ελλάδας να μπαίνουν στο σπίτι και να πραγματοποιούν casting μαζί τους.

Οι εκπρόσωποί τους μίλησαν με τα παιδιά που επέλεξαν και δήλωσαν ξεκάθαρα, με ποιους θα μπορούσαν άνετα να συνεργαστούν στο μέλλον. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του σημερινού GNTM, με τους τηλεθεατές να κατανοούν πλήρως πως πρόκειται για ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων.

Η Ελένη Φουρέιρα και το show μόδας, που κατέληξε στην πιο fashion φωτογράφιση!

Η Ελένη Φουρέιρα εισέβαλε στο GNTM και προκάλεσε πανικό, σε μια δοκιμασία, η οποία ήταν ιδιαίτερη. Η ίδια έκανε το show της, τραγουδώντας μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες της, δίνοντας στους παίκτες το push για να τα πάνε φανταστικά στο set και να βγάλουν τις καλύτερες λήψεις.

Τα μοντέλα φωτογραφήθηκαν μαζί της, με μοναδικά ρούχα και με στυλ χορευτικό. Το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο παρά μαγικό.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

GNTM 4 τελικός: Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Πώς μπήκε και πώς φεύγει από το παιχνίδι! Η μεγάλη αλλαγή

Τελικός GNTM 4: Όλγα Ντάλλα: Πώς τη γνωρίσαμε και πώς είναι σήμερα! Η πλήρης μετάλλαξή της!

Οι παίκτες των ριάλιτι παιχνιδιών της χρονιάς που φεύγει που δεν θα ξεχάσεις εύκολα! (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved