The Voice τελικός: Ο Σάκης ο μεγάλος νικητής του φετινού κύκλου! Διεκδικούν τη νίκη 2 παίκτες του!
Media

The Voice τελικός: Ο Σάκης ο μεγάλος νικητής του φετινού κύκλου! Διεκδικούν τη νίκη 2 παίκτες του!

Τhe Voice τελικός: Ο μεγάλος νικητής βρίσκεται ανάμεσα στην Άννα Αργυρού, την Ελένη Ολυμπίου, την Ηλιάνα Αλεξάνδρου και τον Ανδρέα Μηλιώτη. 

Είναι ίσως το μεγαλύτερο σόου μουσικής, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως παγκόσμιο φαινόμενο, καθώς έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Το σημερινό live του The Voice αποτέλεσε τον σημερινό τελικό, ο οποίοις ξεκίνησε με 8 φιναλίστ, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, για να κερδίσουν την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού και να προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω. Η τελική οκτάδα του διαγωνισμού απαρτιζόταν από τους: Ανδρέας Μηλιώτης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η Ελένη Ολυμπίου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, ο Δημήτρης Κανάκης από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, η Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, ο Γιώργος Γλυκόκοκαλος από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, η Ηλιάνα Αλεξάνδρου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, ο Γιώργος Πάττας από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και η Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Από τους 8 διαγωνιζόμενους, στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού παρέμειναν 4, οι οποίοι τραγούδησαν και πάλι, δίνοντας τη δυνατότητα στο τηλεοπτικό κοινό να τους ψηφίσει και πάλι. Μετά από το μοναδικό ντουέτο του Σάκη και του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα αποτέλεσματα, για το ποιοι θα είναι οι δύο τελικοί φιναλίστ της τελευταίας φάσης τους διαγωνισμού, για να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του The Voice.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα και τις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού, οι διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη και καταληκτική φάση του σημερινού τελικού του The Voice ήταν η Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά και ο Ανδρέας Μηλιώτης, επίσης από την ομάδα του Σάκη. Εκείνος έμεινε έκπληκτος, μην μπορώντας να εκφραστεί, μιας και κατάλαβε ότι είναι εκείνος στα σίγουρα ο νικητής της φετινής σεζόν.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού on air:

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις εμφανίσεις των τεσσάρων φιναλίστ στη σκηνή του The Voice:

Διαβάστε επίσης:

The Voice τελικός: Ποιοι είναι οι 4 φιναλίστ που περνούν στον τελικό; Ανάμεσά τους ο φετινός νικητής

The Voice τελικός: Ξέσπασε σε κλάματα η Παπαρίζου! Δεν μπορούσε να σταματήσει!

The Voice τελικός: Το ντουέτο Παπαρίζου-Μουζουράκη έκανε τον Ρουβά να ωρύεται: «Ζήλεψα, ζήλεψα!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved