Άγριες μέλισσες: Πόλεμος! Δούκας και Ακύλας στα... μαχαίρια
Media

Άγριες μέλισσες: Πόλεμος! Δούκας και Ακύλας στα... μαχαίρια

Άγριες μέλισσες: Ο Πέτρος, αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα και να κάνει μια κίνηση που θα καταφέρει ένα καίριο πλήγμα στο καθεστώς, σχεδιάζει τη δολοφονία του Ντούνια.

Όμως, η απόπειρα ποτυγχάνει οικτρά και οι ρόλοι θύτη και θύματος αντιστρέφονται.

Ξέροντας ακριβώς ποιος τόλμησε το χτύπημα εναντίον του, ο Ντούνιας θα βαλθεί να τον βγάλει από τη μέση, ακριβώς όπως έκανε και με τον αδελφό του, τον Δημήτρη. Μάλιστα, η μανία του θα είναι τόσο μεγάλη που δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα. Εξίσου αποφασισμένος να εκδικηθεί είναι και ο Ακύλας, ο οποίος ξέρει πλέον πως ο εραστής της γυναίκας του ήταν ο Κωνσταντής. Έχοντας ήδη υποστεί μια μεγάλη ήττα με την απαλλαγή του Λάμπρου από τις κατηγορίες, δεν είναι διατεθειμένος να ανεχτεί και δεύτερη.

Σχεδιάζει, λοιπόν, μεθοδικά τις κινήσεις του, την ώρα που ο ίδιος ο Κωνοταντής, τελείως ανυποψίαστος, πλέει σε πελάγηευτυχίας στη σκέψη και μόνο πως θα παντρευτεί τη Δρόσω. Η Μυρσίνη μαθαίνει τα νέα και δεν μπορεί να πιστέψει πως και ο τρίτος της γιος θα χαραμιστεί σε μια Σταμίρη. Ξέρει, παρ' όλα αυτά, πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να του αλλάξει γνώμη. Ευτυχώς, στο πρόσωπο της Ρένας, της νέας αγαπημένης του Νικηφόρου, δείχνει να βρίσκει μια απρόσμενη σύμμαχο, γι' αυτό και αποφασίζει να την πλησιάσει και να γνωριστεί καλύτερα μαζί της. Την ίδια στιγμή, ο Δούκας προσπαθεί να πείσει το γιο του πως δεν στηρίζει τον Ακύλα. Αντίθετα, είναι κάθετα αντίθετος με τις πρακτικές του και του προτείνει να συνεργαστούν για να τον ξεμπροστιάσουν. Έχει ήδη διαπιστώσει πως από το έργο του αεροδρομίου χάνειδιαρκώς χρήματα και, καχύποπτος, πάει στον Ακύλα με άγριες διαθέσεις και του δίνει τελεσίγραφο. Όμως ο Νικηφόρος ούτε τότε πείθεται. Καθώς ο Ακύλας δεν παίρνει τις προειδοποιήσεις του Δούκα στα σοβαρά και συνεχίζει τις ατασθαλίες, οι σχέσεις των δύο αντρών φτάνουν σε οριακό σημείο. Ο Δούκας αρνείται να παίξει άλλο το ρόλο του κορόιδου, αποσύρει τη συμμετοχή του από το έργο και η κίνηση αυτή ξυπνά τον πιο άγριο και επικίνδυνο εαυτό του Μεγαρίτη.

Ο πόλεμος μεταξύ τους έχει μόλις ξεκινήσει...

Λάμπρος και Ελένη συγκρούονται για τον Ζάχο

Με τον ερχομό του νέου έτους έρχονται και τα εγκαίνια του νέου στρατιωτικού αεροδρομίου, για το οποίο συγκρούστηκαν ο Δούκας με τον Ακύλα.

Το έργο που οραματίστηκε ο Μεγαρίτης για να θησαυρίσει πάνω στις πλάτες άλλων είναι πια πραγματικότητα και την ώρα του θριάμβου του, εκείνος βρίσκει την ευκαιρία να εκτοξεύσει απειλές σε αυτούς που πλέον θεωρεί εχθρούς του, τον Δούκα και τη Μυρσίνη. Στο μεταξύ, ο Λάμπρος αποφασίζεται να ανοίξει τα χαρτιά του απέναντι στον Ζάχο, θεωρώντας ότι έπαιξε και ο ίδιος ρόλο στα βασανιστήρια που πέρασε. Δεν μπορεί να δει έναν εκπρόσωπο του καθεστώτος με φιλικό μάτι και αναπόφευκτα πια οι δυο τους οδηγούνται σε σύγκρουση.

Η περιπέτεια στη Λέρο και στις φυλακές έχει αλλάξει βαθιά το δάσκαλο, ο οποίος είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ να πάρει πίσω τη ζωή του και να παλέψει για τη δημοκρατία. Η πρώτη του κίνηση είναι να διεκδικήσει τη θέση του στο σχολείο και το ξεκαθαρίζει κατ' αρχάς στην Αιμιλία, δηλώνοντας της πως θα φτάσει μέχρι το Υπουργείο για να τα καταφέρει.

Η Ελένη φυσικά τον στηρίζει, όμως δεν μπορεί να καταλάβει την έχθρα του με τον Ζάχο. Θεωρεί ότι ο Λυκογιάννης έκανε ό,τι μπορούσε για να τους βοηθήσει, διακινδυνεύοντας ακόμα και τη θέση του και αυτό γίνεται αιτία τριβών ανάμεσα στο ζευγάρι. Παρ' όλα αυτά, η Ελένη δεν είναι διατεθειμένη να σταματήσει τις επισκέψεις στο σπίτι του Ζάχου, αφού εκεί έχει την ευκαιρία να τα πει και με τη Μάρω. Ό Λάμπρος αντιδρά πολύ έντονα, όμως εκείνη μαθαίνει κάτι από την πολιά της δασκάλα, το οποίο θα τη συγκλονίσει.

Στο μεταξύ, το Υπουργείο αρνείται την επιστροφή του Λάμπρου στο σχολείο, και αυτό τον καταρρακώνει. Παροπλισμένος,είναι υποχρεωμένος να βρει μια άλλη διέξοδο, την ώρα που ο Ζάχος κλείνει μια μεγάλη συμφωνία για χατίρι της Ελένης.

Πηγή: 7 Μέρες TV

Διαβάστε επίσης:

Άγριες μέλισσες: Η Δρόσω ματαιώνει τον γάμο με τον Κωνσταντή

Ανασκόπηση 2021: Τι μας άρεσε και τι όχι στην ελληνική τηλεόραση τη χρονιά που φεύγει! (photos)

Aνασκόπηση 2021: Άγριες Μέλισσες: Οι σκηνές που καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved