Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία - Ποιος θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση;
Media

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία - Ποιος θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση;

Survivor spoiler: Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει απόψε την ασυλία και ποιος θα είναι ο υποψήφιος προς αποχώρηση;

Οι Διάσημοι προέρχονται από ήττες στις ασυλίες της περασμένης εβδομάδας, που έφεραν τον Βαλάντη, τη Μυριέλλα και την Ευρυδίκη να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, όμως δεν έφυγε κανείς, αφού ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποχώρησε.

Οι Μαχητές από την πλευρά τους νιώθουν πιο δυνατοί από ποτέ και θα παλέψουν προκειμένου να μην είναι κανείς τους υποψήφιος προς αποχώρηση.

Όπως θα παρακολουθήσουμε απόψε, ο Γιώργος Κατσαούνης και η Μυριέλλα Κουρεντή θα έρθουν τόσο κοντά που θα φτάσουν να ανταλλάξουν ένα παθιασμένο φιλί παρουσία καμερών και φυσικά των συμπαικτών τους.

Ανάμεσά τους φυσικά και ο Βαλάντης που εκείνη την ώρα δεν θα δείξει να αντιδρά, όμως το ίδιο βράδυ στο Συμβούλιο θα του... δώσει να καταλάβει με θυμό και εντάσεις.

Μάλιστα, ο Βαλάντης, μετά τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στα δύο παιδιά, θα κάνει λόγο για ερωτοτροπίες που τον ενοχλούσαν καθώς τις έβλεπε μπροστά στα μάτια του. Κάτι που θα προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου η οποία δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο τραγουδιστής μιλάει με τόσο οπισθοδρομικό τρόπο.

Ποιοι θα κατακτήσουν την πρώτη ασυλία;

Σύμφωνα με τα spoiler οι Μαχητές είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν. Οι Διάσημοι θα ηττηθούν και θα πάνε σε ατομική ασυλία και ψηφοφορία ανάδειξης υποψηφίου για αποχώρηση.

Υποψήφιοι είναι ήδη από την περασμένη εβδομάδα ο Βαλάντης, η Μυριέλλα και η Ευρυδίκη και όπως φαίνεται σήμερα θα είναι υποψήφιος ακόμα ένας Διάσημος!

Ποιος;

Δείτε στην παρακάτω gallery!

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Χαμός απόψε με το καυτό φιλί που ανταλλάσσουν Μυριέλλα-Κατσαούνης! Η αντίδραση του Βαλάντη

Survivor: Η μεγάλη ανατροπή! Προηγούνταν οι Διάσημοι και τελικά τούς κέρδισαν οι Μαχητές!

Survivor: Άναψαν τα αίματα ανάμεσα σε Κατσαούνη-Πηλίδη! Οι Κόκκινοι επιτέλους κέρδισαν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved